Ahojte,otvoril som everest a ukazuje mi taketo teploty na jadrach
Som rad,ze su take nizke,ale az takto?Je to bez zataze
Su tieto teploty normalne?
- oldshaterhand
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 18:28
Su tieto teploty normalne?
Som späť...
Re: Su tieto teploty normalne?
no tak to si bud isty, ze ti to zle ukazuje teploty, su az priliz nizke. Jedina ako tak realne vyzerajuca teplota je ta teplota zakladnej dosky
myPC CPU:AMD Ryzen 7 5700X3D, MB:Gigabyte B550M K, RAM:32GB G.SKILL DDR4 3200 MHz CL16, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- FragStop2
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Tie teploty sú, za prepokladu, že to chladíš vzduchom nemožné .
Skús na teploty použiť RealTemp alebo CoreTemp.
Skús na teploty použiť RealTemp alebo CoreTemp.
Spoiler: ukázať
- oldshaterhand
- Používateľ
Hej chladím vzduchom,mam par fanov na skrinke co fukaju na dosku,a aj jeden vzadu co vzduch vyfukuje,a chladic mam na CPU len BOX,kuknem to s tymi programami
No real temp mi nejde,ze mi nepodporuje procesor ci co,no a toto mi ukazal core temp
Napadla ma jedna vec spustim program OCCT a necham procesor zatazeny zo 1 hodinu,a potom sem hodim screeny.
No real temp mi nejde,ze mi nepodporuje procesor ci co,no a toto mi ukazal core temp
Napadla ma jedna vec spustim program OCCT a necham procesor zatazeny zo 1 hodinu,a potom sem hodim screeny.
Som späť...
tak to je dobra blbost, myslim, ze mas pokazene cidla teploty na doske.
myPC CPU:AMD Ryzen 7 5700X3D, MB:Gigabyte B550M K, RAM:32GB G.SKILL DDR4 3200 MHz CL16, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
skúsil by som iný bios...
a stiahni si novší Coretemp
a stiahni si novší Coretemp
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
- oldshaterhand
- Používateľ
Asi s tym nieco bude occt som zrusil ale pri hodinovej zatazi teplota 48 stupnov,a ked som skusal taktovat,co
som aj vlastne nechal a mam to tak aj teraz bola teplota 55stupnov...
A ako sa dava novy bios?
som aj vlastne nechal a mam to tak aj teraz bola teplota 55stupnov...
A ako sa dava novy bios?
Som späť...
Nuž keď to nevieš, radšej sa do toho ani nepúšťaj. Hrozí že niečo urobíš zle a odpáliš dosku. A nezaškodilo by občas použiť aj tlačítko HĽADAŤoldshaterhand napísal: A ako sa dava novy bios?
Okolo biosu je tu popísaného dosť.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
- oldshaterhand
- Používateľ
No chalani po case zasa pisem do tejto temy.Moj CPU som mal pretaktovany o 100MHz,dnes som to zrusil,dal doske default settings a tie teploty su uz myslim realnejsie.
Tu je foto testovane 15 min v zatazi:
http://i34.tinypic.com/vyfkp.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Nechapem preco mi to tak predtym ukazovalo,ale idem ho taktnut,uz mam objednany freezer
Tu je foto testovane 15 min v zatazi:
http://i34.tinypic.com/vyfkp.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Nechapem preco mi to tak predtym ukazovalo,ale idem ho taktnut,uz mam objednany freezer
Som späť...