Zabezpečenie WIFI
Zabezpečenie WIFI
Mam internet od T-com cez WIFI router a potrebujem ho zaheslovať, aby sa mi naň nemohol hocikto pripájať. Ako na to.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Zabezpečenie WIFI
Pozri si manual svojho DSL Wifi routeru, zapni si WPA Personal ci WPA2 Personal a nahod si heslo.
- TroubleMaker
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Feb, 2007, 08:00
Zmeň si heslo do routeru, nastav horeuvedené, mac filter a skry sieť... A modli sa, aby si ma nemal za suseda
CENTER
Spoiler: ukázať
no najlepsie je to wpa2.
moj pripad je zasa open hot spot.
nech sa pripoji kto chce. mam nastaveny Bandwidth Management nech to ma rychlost aspon ako ISDN (na prezeranie webu staci)
max userov mam 5 a tak je to v pohode. aj ked si za to platim je to jedno. mna tiez vzdy potesi ked najdem wifinu kde sa mozem pripojit a stiahnut si maily a pokecat cez nejaky protokol. je to lepsie ako to hackovat.
aircrack-ng v nutnych pripadoch
moj pripad je zasa open hot spot.
nech sa pripoji kto chce. mam nastaveny Bandwidth Management nech to ma rychlost aspon ako ISDN (na prezeranie webu staci)
max userov mam 5 a tak je to v pohode. aj ked si za to platim je to jedno. mna tiez vzdy potesi ked najdem wifinu kde sa mozem pripojit a stiahnut si maily a pokecat cez nejaky protokol. je to lepsie ako to hackovat.
aircrack-ng v nutnych pripadoch
vsetko mi je jedno
...a pre istotu mozes dat aj naviazat IPecky priradovane routerom na konkretne MAC adresy. Aky mas router? Draytek Vigor 2700?