problem s displayom :(
problem s displayom :(
ahojte, mam notebook (HP-nepodstatna info) a na lavej strane display-a mi neustale svieti pas po celom kraji, nie velky,ale cca 1,5 mm siroky a po celej vyske, tie pixely si jednoducho stale svietia a nezobrazuju co by mali, je to dost rusive najma ked v noci sledujem na notebooku film a je tmava scena vtedy ten pasik vyslovene pije krv . a moja otazka : mam tesne pred koncom zaruky a chcel som sa Vas, zdatnych hackerov opytat ci je takato zavada reklamovatelna a ci sa to da povazovat za chybu displaya a ak ano a predajca mi to nebude chciet uznat ako sa branit, kupoval som ho v sharku a pocul som ze maju vcelku problem uznavat reklamacie , zaruka mi konci cca za 1, tyzden tak prosim ak niekto vie poradit tak co najskoor,:) vopred vdaka
Re: problem s displayom :(
hackerov
Normálne tam nabehni, a povedz že to chceš reklamovať, vyzerá to na vadu panelu, čiže nič mechanické, musia ti to uznať a hotovo, tam nie je o čom...
Normálne tam nabehni, a povedz že to chceš reklamovať, vyzerá to na vadu panelu, čiže nič mechanické, musia ti to uznať a hotovo, tam nie je o čom...
.