LG KF510

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Používateľov profilový obrázok
Dominic
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 09. Jan, 2007, 08:00

LG KF510

Príspevok od používateľa Dominic »

http://www.lge.com/products/model/detail/kf510.jhtml" onclick="window.open(this.href);return false;

Vlasním tuto stylovku v striebornej, a musim uznat ze je to telefon presne aky som hladal. Aj napriek obavám z odozvy som bol príjemne prekvapený(odozva je okamzita a urcite sa vyrovná tlacidlám) a musím povedat ze dotykový panel je jeho velkou prednostou a o stylovosti ani nehovorím, efektne vysuvanie inner-slider je zalozené na skutočnosti ze v podstatedstate nevysuvate monitor ale vysuvate celý telefon a pohyblivý spoj je medzi telefonom a klavesnicou a nie medzi telefonom a monitorom ako to byva u ostatných MT. Je to naozaj luxus za dobru cenu. Zatial som nestretol cloveka co by ho vedel identifikovat a preto vam poskytuje istu originalitu, ked nechcete vyzerat ako frajer s iPHONE-om, ktory má dnes uz kazdý piaty student na nasej univerzite. (samozrejme neporovnavam tieto dva telefony z hladiska vybavy ale z hladiska jedinecnosti a originalnosti uzivatela, ktoru vzbudzuje ked ho vyberie z vrecka :good: )

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"