4850 - neregulovatelny fan
4850 - neregulovatelny fan
Mam Gigabyte HD4850 s povodnym chladicom Zalman http://www.alza.sk/gigabyte-r485zl-512h ... d99350.htm a nedaju sa mi absolutne regulovat otacky. Skusal som Riva Tuner a aj radeon bios editor kde som si nastavil fan ale proste nereaguje...Stale ide "asi" na plne otacky,lebo huci jak sprosty...
Viete niekto ako sa to da regulovat?
dik za rady a napady...
Viete niekto ako sa to da regulovat?
dik za rady a napady...
Re: 4850 - neregulovatelny fan
ten zalman ide stale naplno ten nezregulujes, jedine ak sa zvysia bubaky tak AC S1
Zalman fanmate 2
ide o HW regulonanie, nie SW..
http://www.tichepc.sk/produkt/ZALMAN-Fa ... 2-849.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ide o HW regulonanie, nie SW..
http://www.tichepc.sk/produkt/ZALMAN-Fa ... 2-849.html" onclick="window.open(this.href);return false;
no ano lenze ak sisi vsimol tak na tej grafe nema ziadne pasivy na pametiach a ani na obvodoch a ked si to bude rucne regulovat tak pamete a obvody budu troska piect nemyslis?
no hej viem...keby som vedel skor ze nejde regulovat nevadi...sak bud si kupom AC s1 alebo si kupim ten HW regulator..dik za rady...
ja ti dost silno neodporucujem ten regulator ja mam presne ten isty na regulovanie outtake fanu cize nechcem tym povedat ze je zly ale si uvedom ze nemas nijak chladene ani pamete a ani obvody a odpalis ju,ti hovorim radsej kup ac
a kukam ze mas v profile AC pasivne?to ako ti ho uchladi pasivne?
ano chladim ju pasivne ale zase treba mat dobry airflow v skrinke
a chcem sa ta este opytat...ci sa viac oplati kupit AC Twin Turbo alebo AC Accelero s1 rev2 s Turbo module?
a ci ten Twin turbo pasuje na 4850 lebo to neni v popise a chcem si byt isty...dik
a ci ten Twin turbo pasuje na 4850 lebo to neni v popise a chcem si byt isty...dik
tak som si kupil AC Twin Turbo..lenze na grafickej karte je iba 2 pinovy konektor a chcem sa opytat ze ci to pojde regulovat?lebo to nemam ako do grafickej pripojit...
dik
dik
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Presne tak, nepripajaj ho do grafiky ale ak mas miesto, do dosky, tam ho mozes aj regulovat
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
no len ani do dosky ho nemam kde zapojit...jedine by to islo cez Molex...ale neviem ci sa tam da regulovat
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
cez molex si v podstate doreguloval
tak prehod napr. zadný fan na pevno alebo tak...
to máš tak málo konektorov na doske alebo tak veľa fanov?
tak prehod napr. zadný fan na pevno alebo tak...
to máš tak málo konektorov na doske alebo tak veľa fanov?
Spoiler: ukázať
no mam dost konektorov na doske...ale ten konektor z accelera tam nepasuje...je mensi...nahodou neni na to redukcia?