neviete aka je hlucnost box chladica na AMD? konkretne na tomto procesore
http://www.alza.sk/SK/procesor-amd-dual ... d83186.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
hlucnost box chladica na AMD
Re: hlucnost box chladica na AMD
Samotny chladic az tak velmi nehuci, ale ten ventilator na plnych otackach sa pocuvat neda, ak mas rad ticho.
Ja som to s nim vydrzal asi mesiac, teraz mam Freezera 64, som s nim spokojny, je to o dost tichsie, ale na max otackach huci aj Freezer.
Do tych 1500 otacok sa to este da vydrzat.
Box hucal aj na 1500 otackach.
Ja som to s nim vydrzal asi mesiac, teraz mam Freezera 64, som s nim spokojny, je to o dost tichsie, ale na max otackach huci aj Freezer.
Do tych 1500 otacok sa to este da vydrzat.
Box hucal aj na 1500 otackach.
a ten box huci aj v idle? alebo iba v zatazi?
a s boxom by som aky OC vedel dat? myslim na tych 3Ghz by vedel dat?
a s boxom by som aky OC vedel dat? myslim na tych 3Ghz by vedel dat?
s boxom das take OC, ake dovoli CPU/MB bez zvysovania napatia.
box huci vzdy.. nikdy sa nevypina, jedine ak tvoja doska reguluje CPU_FAN konektor tak zvysuje/znizuje otacky fanu podla teploty.
3.0GHz by malo dat aj s boxom... ale boxu musis pridat stavy.
box huci vzdy.. nikdy sa nevypina, jedine ak tvoja doska reguluje CPU_FAN konektor tak zvysuje/znizuje otacky fanu podla teploty.
3.0GHz by malo dat aj s boxom... ale boxu musis pridat stavy.
SSTTRRAASNAA v zatazi, vydrzal som to s nim 2 mesiace, ked pretaktovat tak ani nerozmyslaj nad tym ze ho pouzijes...
Gigabyte GA-M52L-S3 II AMD Athlon X2 4200+ Windsor (2,2ghz @ 2,9ghz) II ATI/AMD Sapphire HD3850 512Mb II KME 400W II 2x1Gb Kingston 800mhz CL5 II Arctic Cooling Freezer 64 pro PWM II LG H55L LS II Projekt WoodCase in progress