spustanie rovnakeho typu suborov vzdy v novej aplikacii!

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Muhyng
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00

spustanie rovnakeho typu suborov vzdy v novej aplikacii!

Príspevok od používateľa Muhyng »

Neviem aky dat vystiznejsi nazov teme, ale ide o to, ze ked mam spustenu uplikaciu (napr. Corel) a otvoreny nejaky subor a v prieskumnikovi poklikam na daky iny subor, namiesto toho, aby sa mi otvoril v novom okne, tak sa otvori Corel este raz (atd atd) :( Kde sa da nastavit aby to otvaralo normalne - jedenkrat Corel a v nom terbars 10 okien?
Muhyng
Používateľ
Používateľ

Re: spustanie rovnakeho typu suborov vzdy v novej aplikacii!

Nikto nevie? Mozno som mal napisat, ze sa jedna o notebook s OS Vindows Vista home premium :red: ktore sice vyzeraju graficky pekne, ale ked robia taketo somariny...
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa faugusztin »

To je cisto vec Corelu, OS s tym nema absolutne nic. Aplikacia si riesi ze ako sa sprava pri otvoreni dalsieho suboru. Ci pohlada a otvori subor v uz beziacej instancii programu, alebo si vytvori novu.
Muhyng
Používateľ
Používateľ

Nie som isty, na XPckach mi to otvaralo normalne a nikde som nic inak nenastavoval. A Corel som napisal ako jeden priklad za vsetky. Urcite to nieje sposobene programom ale nejakym nastavenim windows. Neviem ale akym. Pokial je to tym, ze nemam najnovsi Corel, tak smola, ale nechce sa mi vyvalit peniaze za X4 co pod Vistami (mozno) pojde normalne, ked ma oproti predchadzajucemu mozno az 2 nove funkcie...
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa faugusztin »

Boze, programoval si niekedy ? Tipujem, ze asi nie. Windows nic ine nerobi, ako spusti spustitelny subor aplikacie, ktoremu da ako parameter nazov suboru, ktory chces otvorit. Vsetko ostatne je v rezii aplikacie. Je vecou aplikacie, ci si otvori nove okna alebo ich nacita do beziacej instancie.

Este raz, Windows s tym, ze ci sa spusta dalsi Corel alebo otvori v beziacej aplikacii nema vobec nic spolocneho.
Muhyng
Používateľ
Používateľ

Super, s tym Corelom to funguje! :cool:

este chcem podotknut, ze ked som sa pokusal nastavit to, co mi damianba radil, boli tam policka:
Spravca DDE
Aplikacia DDE
Nebezi aplikacia DDE
Tema DDE

Nevedel som, co do nich napisat, tak som skusil skopirovat tie iste udaje ako som nasiel v PC s Win XP a cuduj sa svete - ide to!!!
Konkretne:
Spravca DDE: [O("%1")]
Aplikacia DDE: CORELDRW_MOS

este raz :thx:

Návrat na "Operačné Systémy"