prosim vas mam taky problem u kamosa s windowsom...
Pred casom sa mu podarilo zmazal nejaky subor MP3.DLL ci take nieco. Pri starzte mu vyskakuje okienko ze to tam chýba.
Dneska som mu isiel nainstalovat hru sims 2, ktora je vsak v image file. Tak som stiahol daemon tools zacal som instalovat restartol sa pocitac ale pri spustani sa windows uplne spomalil a uplne zamrzne! Skusal som aj safe mod a neslo ani to, obnova systemu cez safe mod, ale neslo to, jednoducho zamrzne komp a nejde s tym pohnut.
Windows, je tam legal XP Home (pc kupeny v NAY) s nainstalovanym winom, ale nieje k tomu pribalene CD cize neviem ani reinstalovat z toho. Ani ziadne ovladace ku grafike, zvukovke a podobne.
Ako postupovat v takomto pripade dalej?? Ako spojazdnit pocitac?? Neviem si s tym nejak rady.
WindowsXP Home - chybajuca kniznica - mrzne PC
- Rap.Brnky.City
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 16. Júl, 2008, 19:12
WindowsXP Home - chybajuca kniznica - mrzne PC
TOSHIBA Satellite L505-111
Re: HELP - WindowsXP Home
Skus safe mode, ponuka start=>run\spustit=>msconfig=>atd...
Ja by som sa kukol na boot.ini
nepamatam presne ako v xp, ale myslim ze tak nejak by si to tam mohol najst a deaktivovat krok za krokom (cize systemom pokus=>dosledok)
Napis ci sa to podarilo
Co sa tyka reinstalu, mozno tam je recovery particia, na ktorej je vsetko (podobne ako v niektorych nbk). Treba len pri nabiehani biosu (postu) citat, ci tam nieje cosi ako recovery console al. podobne...
M
Ja by som sa kukol na boot.ini
nepamatam presne ako v xp, ale myslim ze tak nejak by si to tam mohol najst a deaktivovat krok za krokom (cize systemom pokus=>dosledok)
Napis ci sa to podarilo
Co sa tyka reinstalu, mozno tam je recovery particia, na ktorej je vsetko (podobne ako v niektorych nbk). Treba len pri nabiehani biosu (postu) citat, ci tam nieje cosi ako recovery console al. podobne...
M
ak nohodov budes musiet reinstall win a nemas ani nalepku, daj cez safe mod spustit program aida pripadne everest a tam ti vypise aka je licencia na win, teda licencny kluc...
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 4x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, EVGA GAMING GTX 1060 6GB, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 250GB Samsung EVO 850 + crucial MX500 SSD 1TB, MSI OPTIX MAG341CQ
No pekne, vedel som ze aida je sikovna, ale ze az tak.... Idem skusat