Zdravim! (na zaciatok: mam win vista 64bit, K-Lite mega codeck, a pc z podpisu)
Problem: pouzil som DVDdecrypter na ulozenie dvd filmu do 2 suborov t.j. video a audio oddelene (koli dalsiemu editovaniu).
Vysledne video by malo mat trvanie 1:41, ale miesto toho ukazuje 0:59 (pouzivam media player classic), neviem ako to je mozne, lebo video som pozeral a ma zaciatok aj koniec, cize nie je to neak odseknute, neviem ci nejde neako rychlejsie cas alebo co, neviete mi niekto s tym poradit? Je to dolezite koli tomu ze video chcem enkodovat pomocou mojej HD 3850, coz mi trva pri vybornej kvalite a vybornej komresii do 7 minut(!!!), ale problem je v tom ze ono to enkoduje len tych 0:59 ako aj mi ukazuje v prehravaci, miesto realnych 1:41 nie je na to neaky jednoduchy program ktory urobi nieco ako upravit header toho avi suboru a napisem si tam kolko ma trvanie alebo zeby ten DVDdecrypter to zle ukladal? aky potom iny program sa da na toto pouzit? Diky moc
zla dlzka filmu, nieco s kodekom?
Re: zla dlzka filmu, nieco s kodekom?
skus iny software.
da sa pouzit aj dvdshrink. v nastaveniach si zaciarknes volbu ze jeden dlhy *.vob
ten potom mozes v inom SW (tmpgenc) demuxovat a dostanes video a audio.
dael pokracuj s tvojou atinou
da sa pouzit aj dvdshrink. v nastaveniach si zaciarknes volbu ze jeden dlhy *.vob
ten potom mozes v inom SW (tmpgenc) demuxovat a dostanes video a audio.
dael pokracuj s tvojou atinou
vsetko mi je jedno