Half-Life 2: FakeFactory Cinematic Mod
Half-Life 2: FakeFactory Cinematic Mod
Zdravím vás, páni,
..pre tých, čo by mohli mať záujem, dávam do pozornosti HL2 Cinematic mod 9 od FakeFactory / nová vylepšená grafika /
Mod je na HL2, Epizode One a Epizode Two. Podmienkou je to mať unlocknuté - čiže prejdené všetky časti každej hry.
http://www.hlportal.de/?sec=mods&site=n ... ws_id=6382
..a tým aj dávam na známosť, že by som potreboval uložené pozície z HL2, Epizode One a Epizode Two od toho, kto to má komplet prejdené a tým pádom unlocknuté. Nedávno som si to komplet znovu nainštaloval a chcem to hrať v tomto mode /len kvôli tomu/, no nechce sa mi to prechádzať na komplet znova v "starom" grafickom kabátiku...
Pokiaľ by mi ich niekto mohol "zapožičať", určite bude mať u mňa malé plus ...
Odkaz na stránku Cinematic Mod:
http://cinematicmod.com/index.php
..pre tých, čo by mohli mať záujem, dávam do pozornosti HL2 Cinematic mod 9 od FakeFactory / nová vylepšená grafika /
Mod je na HL2, Epizode One a Epizode Two. Podmienkou je to mať unlocknuté - čiže prejdené všetky časti každej hry.
http://www.hlportal.de/?sec=mods&site=n ... ws_id=6382
..a tým aj dávam na známosť, že by som potreboval uložené pozície z HL2, Epizode One a Epizode Two od toho, kto to má komplet prejdené a tým pádom unlocknuté. Nedávno som si to komplet znovu nainštaloval a chcem to hrať v tomto mode /len kvôli tomu/, no nechce sa mi to prechádzať na komplet znova v "starom" grafickom kabátiku...
Pokiaľ by mi ich niekto mohol "zapožičať", určite bude mať u mňa malé plus ...
Odkaz na stránku Cinematic Mod:
http://cinematicmod.com/index.php
Naposledy upravil/-a eSPer v St 05. Aug, 2009, 22:02, upravené celkom 2 krát.
Progress... ... 59%
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: HL2- Cinematic mod 9 od FakeFactory
Na 11. stranke komentarov na tej stranke, co si linkoval je nieco taketo
http://rapidshare.com/files/157060644/SAVE.rar.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://rapidshare.com/files/157060644/SAVE.rar.html" onclick="window.open(this.href);return false;
vyzera to velmi pekne... este real time shadows a o raz tak viac polygonov v pristore a bolo by to super...
dnes to odskusam...
dnes to odskusam...
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 4x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, EVGA GAMING GTX 1060 6GB, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 250GB Samsung EVO 850 + crucial MX500 SSD 1TB, MSI OPTIX MAG341CQ
faugusztin: .. tak to som nelistoval... ale vyzerát o len na sejvy z EP2, vyskúšam.. dík
miqra: ty máš komplet sejvy z HL2, EP1 aj EP2?
miqra: ty máš komplet sejvy z HL2, EP1 aj EP2?
Progress... ... 59%
neee chcel som si to len installnut... stiahnut nejake sejvy a mas to... ale ma napadlo nejake heslo na odomknutie map, staci vlastne si loadingovat poslednu mapu, vyhrat to a mas to setko otvorene
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 4x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, EVGA GAMING GTX 1060 6GB, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 250GB Samsung EVO 850 + crucial MX500 SSD 1TB, MSI OPTIX MAG341CQ
..no skúšal som nejaké stiahnuté sejvy, ale ani som nespustil či origo, ani mod..
pokiaľ sa ti to nejako podarí napíš postup..
pokiaľ sa ti to nejako podarí napíš postup..
Progress... ... 59%
ved do konzoly napis nieco na styl cl_map 38 a ono ta to hodi do poslednej mapy, tu prejdes a mas to odomknute... len neviem kde najdes tie konzolove prikazy
..no tak som zistil, že na odomknutie všetkých kapitol stačí upraviť config.cfg, v ktorom treba "sv_unlockedchapters" prepísať z hodnoty "1" na hodnotu počtu kapitol - pre HL2 je to 15, pre EP1 je to 6, pre EP2 je to 8.
Potom treba urobiť v každej kapitole aspoň jeden sejv...
..no ja mám problém s ktorým som sa ešte nestretol - nespustím ani HL2, ani EP1 vyskočí mi hláška "Platform Error: module failed to initialize" a nasledovne "Inštrukcia na "0x241f94f7" odkazuje v pamäti na "0x0d9cf41c". Pamäť nemôže byť "read"
..keďže mi doteraz všetko behalo bez problémov, odinštaloval som komplet HL2 plus epizódy, zmazal z disku i vyčistil registre a nanovo nainštaloval. Nepomohlo. Nepotvrdilo sa ani podozrenie na vadnú RAM, Memtest prebehol korektne. Hry mám originálky, Steam.
Netuší niekto v čom by to mohlo byť?
EDIT:
..vyriešené..
..keď som už vyskúšal naozaj všetko, čo som mohol, vrátane hodinového gúglovania, úpravy registrov podľa nájdených návodov a dvoch kompletných reinštalácií hier a steamu a začal som uvažovať o novej inštalácii Winu, ešte ma napadla jedna vec, ktorú som spravil pre svoje pohodlie...
..takže - pokiaľ si prepnete Steam do jazyka Czech, prepnite si ho nazad do English a voila! všetko zrazu ide znovu bez najmenšieho problému.. ..uff..
Potom treba urobiť v každej kapitole aspoň jeden sejv...
..no ja mám problém s ktorým som sa ešte nestretol - nespustím ani HL2, ani EP1 vyskočí mi hláška "Platform Error: module failed to initialize" a nasledovne "Inštrukcia na "0x241f94f7" odkazuje v pamäti na "0x0d9cf41c". Pamäť nemôže byť "read"
..keďže mi doteraz všetko behalo bez problémov, odinštaloval som komplet HL2 plus epizódy, zmazal z disku i vyčistil registre a nanovo nainštaloval. Nepomohlo. Nepotvrdilo sa ani podozrenie na vadnú RAM, Memtest prebehol korektne. Hry mám originálky, Steam.
Netuší niekto v čom by to mohlo byť?
EDIT:
..vyriešené..
..keď som už vyskúšal naozaj všetko, čo som mohol, vrátane hodinového gúglovania, úpravy registrov podľa nájdených návodov a dvoch kompletných reinštalácií hier a steamu a začal som uvažovať o novej inštalácii Winu, ešte ma napadla jedna vec, ktorú som spravil pre svoje pohodlie...
..takže - pokiaľ si prepnete Steam do jazyka Czech, prepnite si ho nazad do English a voila! všetko zrazu ide znovu bez najmenšieho problému.. ..uff..
Progress... ... 59%
odporúčam hrať len s grafickými kartami, ktoré majú veľkú VRAM tie textúry to naozaj potrebujú, ale potom to stojí za to
hral som HL2 so staršími cinematic modmi, tento posledný som kvôli reinštalu Windowsu nemal čas vyskúšat...
hral som HL2 so staršími cinematic modmi, tento posledný som kvôli reinštalu Windowsu nemal čas vyskúšat...
s pozdravom, crux.
..takže pár skrínov na predstavu o grafike v Cinematic mode..
..prvý obrázok je vždy z originánej hry, druhý z módu..
..neskôr pridám ďaľšie..
..
..
..prvý obrázok je vždy z originánej hry, druhý z módu..
..neskôr pridám ďaľšie..
..
..
Progress... ... 59%
- djkakadu
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
Vyzerá to zaujímavo, hneď to idem vyskúšať.
djk@k@du ! oNLy All
akosi sa mi to nedari spojazdnit kde to vlastne treba tu instalaciu nasmerovat do akeho priecinka?
...*disk*\*adresar*\STEAM\SteamApps\SourceMods\*CM9* ..napríklad..
..samozrejme, treba dodržať vyššie popísané nastavenia a funguje to..
..samozrejme, treba dodržať vyššie popísané nastavenia a funguje to..
Progress... ... 59%