Nazdar hosi, nevie niekto, ako by sa dala spravit priesvitna lista (hlavny panel), ked mam nahodeny tento program na upravu temy windowsu xp ? ... postujem screen ako to teraz vyzera ...
No a tu vrchnu listu by som chcel priesvitnu, resp. aby bolo vidno pod nou wallpaper ...
Dik za kazdu radu
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8 SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
A existuje vobec taka moznost ? Prezrel som si ich stranku, forum... A nic take som tam nenasiel, takze vyzera to tak ze transparenty taskbar neexistuje.
Niekde som to urcite videl, ale nepamatam si ci to bolo ce flyakiteosx ... netvrdim ze sa to da, len sa pytam ci sa to da
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8 SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !