Cavte, mam procesor Intel Pentium D 925 3000 MHz a ked spustim PC Wizard alebo pozrem spravcu zariadeni, tak mi ukazuje, ze mam 2 jadra... Lenze ked som si dal skladat PC, tak som kupoval jednojadrovy a nechapem tomu.. Ako je to mozne?? vsade, v kazdom programe mi ukazuje, ze mam 2 jadra a pritom mam len 1 hm a este by som bol rad, keby ste mi poradili s tym, ci by sa oplatilo ho pretaktovat asi tak o 500 MHz
Ak tu uz je niekde zalozena takato tema, tak sa ospravedlnujem, ze som zalozil dalsiu, lebo som nikde nic podobne nenasiel ..
Ukazuje Core 2...
Ukazuje Core 2...
NB: Microsoft Surface Laptop 7
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Ukazuje Core 2...
The Pentium D brand refers to dual-core desktop microprocessors by Intel targeted at the consumer market with CPU with the Smithfield and Presler cores of 8xx- and 9xx-series respectively, also branded as Pentium Extreme Edition 840, 955, and 965[1].
Nemas Core 2, ale dvojjadrove P4.
Nemas Core 2, ale dvojjadrove P4.
Pokial ma pamat neklame (aj ked som nadopovany s tabletkami a hrabe mi) tak su to dvojjadrove procesori, kt. pekne hreju a su len 32bitove...
dobre som povedal
dobre som povedal
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_In ... processors" onclick="window.open(this.href);return false;lacikaboss napísal: kt. pekne hreju a su len 32bitove...
Pentium D 925 je v typu Presler :
MMX, SSE, SSE2, SSE3, Enhanced Intel SpeedStep Technology (EIST), Intel 64 (an x86-64 implementation), XD bit (an NX bit implementation)
Takze uz maju aj x64.
thx za opravu...
takze je to vazne dvojjadrak?? hm, lebo ked som si daval skladat PC, tak som si vyberal procesor a bolo tam len 3 GHz a nic take, ze core 2 duo alebo tak... noa kedysi mi vo windowse sa mi zda ani neukazovalo, ze mam 2 jadra a po niekolkych formataciach disku mi uz zacalo ukazovat, ze mam 2 jadra 3 GHz, tak sa mi to zdalo byt cudne... a co s tym taktovanim, oplatilo by sa to, ci mi staci taky procesor a nic netreba menit??
NB: Microsoft Surface Laptop 7
nie je to core 2 duo. je to dual core pentium 4. core 2 duo je novšia architektúra.
i5-3570
16GB RAM
SSD + veľa veľa HDD
zobrazovadlo nVidia
pozeradlo Asus PA246
16GB RAM
SSD + veľa veľa HDD
zobrazovadlo nVidia
pozeradlo Asus PA246