FIRST PROJECT: "BLACK WIDOW"
- jutes
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 15. Jan, 2008, 14:00
FIRST PROJECT: "BLACK WIDOW"
Zdarek nazdarek "moodelari" niesom bohvie aky romanopisec takze strucne, mam rozpracovanu "skrinku" CHIEFTEC DG-01WD-U, zatial som sa dostal k ... tomuto (radsej necham rozpravat foto)
-povodna farba sa mi moc nepaci mozno keby bola snehovo biela (a ani ta povrchova uprava "skrabanej omietky")
-rozhodol som sa teda k (dufam ze to rozhodnutie bolo spravne) zhodenie vrchneho a aj spodneho plechu (a samozrejme aj bocnic) za ucelom odstranenia povodneho nastreku a dzemu z vonkajsich casti skrinky, trvalo mi to asi 4 hodinky zo spravnymy ingredienciami
-tu uz mame pohlad na dieru (otvor- zdroj wikipedia) v bocnici
pocas rezania:
-a po uplnom dobruseni flexou a pilnikom polkruhoveho tvaru:
-a tu su vsetky casti po nastreku zakladnou farbou
Operacny plan je :
1. nastriekat skrinku na ciernu farbu
2. docielit zrkadlovy efekt
3. do bocnice pojde sklo- "rubinovy odtien" zapustene- zabrusene po obvode zarovno plechu s efektom kvapiek
4. nevyzradit co chystam s maskou
5.masku si nechat nakoniec, nechajte sa prekvapit (nechcem sa nechat ovplivnit inymi nazormy ale bude to JEBA)
6. vo finalnej faze si ubalit jointa a vypit 3 pivka
7. nevidim to moc real ale dufam ze to vide a podari sa mi vybavit po znamom chromovanie vnutornych casti skrinky
Zatial na tejto skrinke pracujem asi 4 dni , len budem musiet pockat na znameho ktory mi bude miesat farby do sprejov, chlapec odisiel do Amsterdamu na Ajax-Zilina a vrati sa asi v nedelu vecer (ten si vie zariadit vikend )
-povodna farba sa mi moc nepaci mozno keby bola snehovo biela (a ani ta povrchova uprava "skrabanej omietky")
-rozhodol som sa teda k (dufam ze to rozhodnutie bolo spravne) zhodenie vrchneho a aj spodneho plechu (a samozrejme aj bocnic) za ucelom odstranenia povodneho nastreku a dzemu z vonkajsich casti skrinky, trvalo mi to asi 4 hodinky zo spravnymy ingredienciami
-tu uz mame pohlad na dieru (otvor- zdroj wikipedia) v bocnici
pocas rezania:
-a po uplnom dobruseni flexou a pilnikom polkruhoveho tvaru:
-a tu su vsetky casti po nastreku zakladnou farbou
Operacny plan je :
1. nastriekat skrinku na ciernu farbu
2. docielit zrkadlovy efekt
3. do bocnice pojde sklo- "rubinovy odtien" zapustene- zabrusene po obvode zarovno plechu s efektom kvapiek
4. nevyzradit co chystam s maskou
5.masku si nechat nakoniec, nechajte sa prekvapit (nechcem sa nechat ovplivnit inymi nazormy ale bude to JEBA)
6. vo finalnej faze si ubalit jointa a vypit 3 pivka
7. nevidim to moc real ale dufam ze to vide a podari sa mi vybavit po znamom chromovanie vnutornych casti skrinky
Zatial na tejto skrinke pracujem asi 4 dni , len budem musiet pockat na znameho ktory mi bude miesat farby do sprejov, chlapec odisiel do Amsterdamu na Ajax-Zilina a vrati sa asi v nedelu vecer (ten si vie zariadit vikend )
Naposledy upravil/-a jutes v Ne 09. Nov, 2008, 21:29, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
- TheGes
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 21. Júl, 2008, 19:53
Re: FIRST PROJECT: "BLACK WIDOW"
plan na interier uz tiez mas? okrem toho chromu. myslim chladenie, kable a tak....alebo tiez prekvapko?
- jutes
- Čierna listina bazáru
Interierom sa teraz moc zapodievat nechcem kym nebudem mat hotovy nastrek (mam 3 varianty a neviem sa rozhodnut ale to je na neskor) a s tym chromom to nevyzera tak ruzovo asi sa priklonim k lesteniu interieru a zastrekom lakom
- TheGes
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 21. Júl, 2008, 19:53
ja som lestil moju hracku a je to pekne na nervy, nikdy viac... , velke plochy su ok ale tie mensie a komplikovane tvary...katastrofa. vela casu to zabera. strieknut si to sam doma chromom nechces? viem ze to nieje to prave orechove ale ja som to tak spravil pri svojej prvej skrinke a bolo to lelkom ok...
- jutes
- Čierna listina bazáru
ja viem ale lestit budem vrtackou bude to rychle ...
- jutes
- Čierna listina bazáru
Tu pridavam nejake foto dnesnej mojej 20minutovej roboty
-tieto otvory budem prekryvat plechom a budu vyvrtane nanovo v priemere 2x8cm presne v strede
-tu su dve varianty ulozenia klietok na HDD ale rozhodovat sa budem az ked ulozim MB do skrinky (ta strieborna klietka na fotkach je zo starej skrinky)
-tieto otvory budem prekryvat plechom a budu vyvrtane nanovo v priemere 2x8cm presne v strede
-tu su dve varianty ulozenia klietok na HDD ale rozhodovat sa budem az ked ulozim MB do skrinky (ta strieborna klietka na fotkach je zo starej skrinky)
preco 2x8? urcite bude lepsie 1x12cm. ak to samozrejme chapem spravne. a tie klitky by som dal tak ako to mas na tom prvom obrazku, lebo maju z bohu "husty" plech a len velmi tazko ti cez to bude prudit vzduch. disky z boku je podla mna len marketing, lebo ak mam disk co casto montujem von, tak ho mam upevneny trochu pohodlnejsie alebo v externom boxe. takze je to nezmysel, len to brani prudeniu vzduchu a tym padom aj chladeniu...
- jutes
- Čierna listina bazáru
2x8(cervene podsvietenie) pojdu na 600ot. + extra jemne sitko a (dufam ze) budu mat väcsi vykon ako 1x12 na 600ot. a to priamo suvsi aj s ulozenim klietok na HDD
Aha, nejak som automaticky myslel ze je to plech zo zadu...
podla tabulkovych udajov 12cm vetrak pri 1500ot/min ma prietok cca 54CFMjutes napísal:2x8(cervene podsvietenie) pojdu na 600ot. + extra jemne sitko a (dufam ze) budu mat väcsi vykon ako 1x12 na 600ot. a to priamo suvsi aj s ulozenim klietok na HDD
a 8cm cetrak od toho isteho vyrobcu pri 1500ot/min ma prietok cca 20CFM
takze jeden 12cm bude mat vacsi prietok ako dva 8cm pri tych istych otackach
udaje su od Nexusov
- jutes
- Čierna listina bazáru
Tak som dufal zle B-). Dnes idem pre spreje tak ak stihnem nieco strieknut hodim vecer foto
- jutes
- Čierna listina bazáru
dnes som stiekal plechy plnicom minul som 2spreje (amater ) a zatial co tvrdne, som sa trosku pustil do masky...
... a ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dnes som nahodil tunely(toto su jedine fotky masky ktore sem dam dalsie budu az ked ju dokoncim ) :
3tia vrstva tmelu
... a ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dnes som nahodil tunely(toto su jedine fotky masky ktore sem dam dalsie budu az ked ju dokoncim ) :
3tia vrstva tmelu
- jutes
- Čierna listina bazáru
tu pridavam nejake foto masky pred striekanim este to vyzera ze budem musiet nejaky milimetrik ubrat z pravej strany nasavania ale v podstate je to finish tmelenia uz len zakladka na plasty, plnic nejake prebrusenie a ide spray ...
... a ...
len tak informacne stred masky pojde na krasnu cistu totalnu cervenu a dookola cista cierna, sitka pojdu na ciernu
Vnutorna kostra pojde na cervenu ako bude na maske
... a ...
len tak informacne stred masky pojde na krasnu cistu totalnu cervenu a dookola cista cierna, sitka pojdu na ciernu
Vnutorna kostra pojde na cervenu ako bude na maske
nice a aku na to chce farby??
Ja by som dal striebornu metalizu
inspiruj sa http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... mitstart=5" onclick="window.open(this.href);return false;
pozri posledne video Lesteni a daj na cas video 2minuty 9sekund a tam je obrazok podobnej bedne.
Pozri si pls
inspiruj sa http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... mitstart=5" onclick="window.open(this.href);return false;
pozri posledne video Lesteni a daj na cas video 2minuty 9sekund a tam je obrazok podobnej bedne.
Pozri si pls
CPU-Sempron 28OO GPU-ASUS 7600 256 DDR3
PSU-NOname 300W MB -MSI K8N NEO3
CASE-ELITE 330 RAM-nepoznam vyrobcu:1GB
PSU-NOname 300W MB -MSI K8N NEO3
CASE-ELITE 330 RAM-nepoznam vyrobcu:1GB
- jutes
- Čierna listina bazáru
a kurna tie 2x8mickove tunely kua sa teraz citim ako plagiator a strieborna metaliza sa mi nepaci ale dik z tipAMD__ napísal:nice a aku na to chce farby??
Pozri si pls
Dnes som sa hral zo zaslepkamy na 5.25kove pozicie este niesu dorobene,..... plastovy ramik pojde na cerveno a sitko na cierno...