Na kolko veci vydrzi jeden kus tejto pasty ? Nikdy som ju nemal v ruke, tak neviem z obrazkov odhadnut.
Potreboval by som to na 3x CPU a 1x GPU prepastovat
A neviem ci jedna bude stacit, lebo potom by to bolo moc drahe 2 kupovat.
Moj nazor je taky, ze to nebude stacit (ak sa mylim opravte ma), ale ak to chces zistit tak si zober zubnu pastu(alebo nieco co sa podoba MX2) 4 gramy , malu inekciu a nieco velkosti CPU (kus hliniku to je jedno) a skus ci ti to vystaci na 3 cpu a 1 gpu . Pasta bude mat inu hustotu ako MX2ka ale mozno ti to priblizne povie kolko MX2ky potrebujes .
presne tak, ako napísal Gudas, vydrží na veeeeľmi veľa krát, až som bol v piatok sám prekvapený konzistenciou (trošku iná oproti Arctic Silver 5)
k0rben ty si už niekedy niečo prepastoval ? ak áno, preBoha koľko pasty si tam naniesol..
Ak myslíš túto, tak samozrejme že na veľakrát. Ono záleží na tom kto ako nanáša pastu. Ak dáš zbytočne veľa, tak ti ju základňa chladiča aj tak vytlačí a spotreba pasty je samozrejme zbytočne veľká.
No a ak si náhodou myslel túto, tak môžeš kľudne obehnúť celú bytovku a prepastovať im CPU+GPU-čka...
Vela stastia a nech vam dobre drzi pasta
zachary : prepastoval ale zalezi to doooost od toho kto ako dava pastu ako poveadal cool_point a ako napr. napisal faugusztin http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... tu#p434495" onclick="window.open(this.href);return false;
k0rben, nemyslel som to v zlom, ale akokoľvek by som sa snažil nešetriť s pastou, aj tak by mi vydržala hoooodne dlho
btw. ja pastu roztieram po celom HS, resp. jadre, nedávam len do stredu
Ked davas na CPU tak davaj tolko pasty ako taky mensi hrasok, uplne staci, na GPU podobne alebo aj menej staci. Vsetko sa roztlaci. Pamataj ze cip pod IHS je v strede, cize na kraj ti pastu netreba.
Neviem čo sem píšete takéto bludy. Akože netreba dávať pastu na kraj IHS? Veď práve preto je IHS taký veľký aby rozvádzal teplo.
Čím viac styčnej plochy medzi IHS a základňou chladiča, tým lepší rozptyl tepla.