myslite, ze je mozne vymenit SSD disk v tomto notebooku za obycajny 2.5'' SATA disk? Naozaj netusim ci SSD disky maju rovnake rozmery ako klasicke, alebo ako to funguje...
vymena SSD disku za obycajny 2.5''
vymena SSD disku za obycajny 2.5''
Zdravim,
myslite, ze je mozne vymenit SSD disk v tomto notebooku za obycajny 2.5'' SATA disk? Naozaj netusim ci SSD disky maju rovnake rozmery ako klasicke, alebo ako to funguje...
-
faugusztin
- Moderátor

- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: vymena SSD disku za obycajny 2.5''
To SSD je 1.8 palcove, ale je celkom dobre mozne, ze je to pripravene aj na 2.5" SATA disky.
Edit: Beriem spat, neexistuje model s 2.5" diskom. Takze asi jedine 1.8 palcove disky.
Edit: Beriem spat, neexistuje model s 2.5" diskom. Takze asi jedine 1.8 palcove disky.
OK, takze dalsia otazka - skusal som pozerat na Agem, Alzu a BGS a 1.8'' maju iba jeden (Toshiba 120GB) a aj to je ATA100. Google mi tiez moc nepomohol
Vyraba sa teda daco 1.8'', SATA ale nie SSD?
- M1ch4l
- VIP

- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
vedel by si mi este povedat, co mas proti tomu SSD? mala kapacita? nizka rychlost?(lebo aj pomale SSD existuju, aj ked v porovnani s ntb diskami asi tazko)
Hlavne mala kapacita. 64GB... to je strasne malo.
-
faugusztin
- Moderátor

- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bohuzial, to je dan za maly notebook. Bud si kup externy disk, alebo iny notebook...
- stanomx
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
prosimta... dnes je mat v nootebooku 64GB SSD disk !"luxus"! su to drahe srandicky proste. Kup si nejaky externy disk.... alebo podla toho ze kolko pamete potrebujes mozno aj nejake USB-cko