chcem sa s vami poradit.urcite sa najde niekto kto ma stouto doskou skusenosti
Tu je popis:
Zakladna doska s procesorom VIA C3 Samual 2000+. Chipset CLE266/8235, pamat 2 x 184-pin DIMM sokety do 2GB, Rozsirujuce sloty 2x PCI, 1 x CNR, graficka karta UniChrome 3D Graphics , sietova karta VIA VT6103 10/100Mbps, zvukova karta VIA VT1612A 2-kanalove audio, 2x UltraDMA 133/100/66. 1x paralelny, 1x seriovy, 1x VGA, 6 x USB 2.0, 1 x IrDA,1 x RJ 45. Format Flex-ATX, 230 x 190mm
tak toto sa chystam kupit. upozornujem ze pc sa bude vyuzivat len na kancelarske ucely a prehravanie filmov, videa. planujem k tomu kupit este 256 ramku.
Bude mi to stacit? hlavne co sa tych filmov tyka...lebo doska nema agp port a bojim sa ako to bude zvladat ta integrovana.
a este viem ze ten procesor pracuje na frekvencii 800MHZ.
Prosim napiste vase nazory, nechcem kupit neco co by som potom olutoval.
za vsetky prispevky k veci velmi pekne dakujem.
MB ECS M789 CLU - prosim poradte
- marcello_trnava
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Aug, 2005, 20:00
"ECS nebrat!!!"
EDIT: Dovodov je vela, ale pokial chces mat istotu ze Ti doska vydrzi aspon do konca zarucnej doby tak sa poohliadni po niecom kvalitnejsom. Ten cenovy rozdiel nie je zase az taky markantny...... a setrit par sto korun na doske - to sa nevyplaca.
EDIT: Dovodov je vela, ale pokial chces mat istotu ze Ti doska vydrzi aspon do konca zarucnej doby tak sa poohliadni po niecom kvalitnejsom. Ten cenovy rozdiel nie je zase az taky markantny...... a setrit par sto korun na doske - to sa nevyplaca.
There are 10 types of people in the world. Those who know binary and those who don't.
- Mtex
- VIP
- Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Toto je skor otazka do nakupnej poradne
Inak co sa tyka tych ECS tak niektore neboli zas az tak zle. Mam par znamych co maju ECS uz 5 rokov a funguje dodnes.
Co sa tyka tej integrovanej grafiky tak na kancelariu a filmy/DVD by to malo stacit.
Inak co sa tyka tych ECS tak niektore neboli zas az tak zle. Mam par znamych co maju ECS uz 5 rokov a funguje dodnes.
Co sa tyka tej integrovanej grafiky tak na kancelariu a filmy/DVD by to malo stacit.
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
myslim ze na tie veci by to mohlo stacit aj ked len tak tak, hlavne pri divx filmov tych novsich, ta via ma velmi maly vykon (aj na 800MHz)
inac existuju riesenia aj s amd duron a tam by 800 bola uplne sqela
inac existuju riesenia aj s amd duron a tam by 800 bola uplne sqela
Spoiler: ukázať
- marcello_trnava
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Aug, 2005, 20:00