NO ja viem ja viem .Urcite si poviete ,ze som totalna lamka ked vytiahnem na tomto brute overclockerskom fore temu ako doska all in one.Ale potrebujem nieco male ,prenosne na pozeranie divx,xvid winxp, a kancelarske bludy.Lebo by ma vyhodili z vysky keby som tam doniesol nadupanu masinu a hral f kuse counterstrike.(Vsetci obyvatelia jedlikovej ma urcite chapu. )
No a booka si nekupim ,lebo je to zbytocne lahko ukradnutelny luxus+ kto by mi ho zaplatil :roll: Otec holt nema vztah k vypoctovej technike.
Len je to velka dilema.O tej c trojke vela neviem a netvari sa to ako nejaky trhac mflops. AK nahodou mate nejake skusenosti alebo narazite na nejaky link pls postnite to tu. Dik moc.
Tabun napísal:NO ja viem ja viem .Urcite si poviete ,ze som totalna lamka ked vytiahnem na tomto brute overclockerskom fore temu ako doska all in one.Ale potrebujem nieco male ,prenosne na pozeranie divx,xvid winxp, a kancelarske bludy.Lebo by ma vyhodili z vysky keby som tam doniesol nadupanu masinu a hral f kuse counterstrike.(Vsetci obyvatelia jedlikovej ma urcite chapu. )
No a booka si nekupim ,lebo je to zbytocne lahko ukradnutelny luxus+ kto by mi ho zaplatil :roll: Otec holt nema vztah k vypoctovej technike.
Len je to velka dilema.O tej c trojke vela neviem a netvari sa to ako nejaky trhac mflops. AK nahodou mate nejake skusenosti alebo narazite na nejaky link pls postnite to tu. Dik moc.
nuz nieje to bohvieco znacka ale da sa. Mercury mam a je to v celku stable. OC-bye bye.
OT smajle v podpise :roll:
NB : Fujitsu-Siemens D9500 C2D T5250 3GB 120GB X3100 15.4" @ Xubuntu Other :LG KU990 Viewty , Sandisk SANSA CLIP@Porta pro Sien † slavy : 462 - Duron 800@1100@2v (spitfire) ; Athlon 1200@1864@2.3v (thunderbird) ; #1 Abit NF-7 rev. 2.0 CPU Vmod ~2.4v Now : 462 - Duron 750@967@2.25v (spitfire) ; Duron 950@1457@2.33v (spitfire) ; Duron 1100@1470@2.21v (morgan) ; A1333 (thunderbird) ; A XP 1500+ 1333@1488@1.8v (palomino) ; EPOX 8K3A CPU Vmod ~2.33v ; #2 Abit NF7 rev.2.0 Vmod ~2.4v