poznate niekdo tento suit na zabezpecenie? ake mate skusenosti a je dobry alebo je to fake? cital som nejake recenzie a javy sa celkom v poho, tak neviem este sa radsej pytam

Par trojanov? To je divne...sice nijaky system ochrany nie je dokonaly ale aby bezpecnostny sw pustal trojanov...Mas dobre zaplatany system? Inak najlepsie je si otestovat jednotlive produkty a vybrat si co ti bude sediet.Assassin napísal:no 30 dnovi trial som skusil a neviem, javy sa dobre ale rozmyslam aj nad Kasperskym 2009 internet security, Agnitium mi pustil par trojanov ktore som nasiel freeantivirsmi ako napriklad Malwebyte, cize neviem este budem testovat nejake ine
hej, ked nie si na nete, tak v klude mozes mat firewall vypnutuspencer napísal:..tu bola zbytocna citacia..
myslel som ze ked mam antivirak som chraneny ci vari nie?..tu bola zbytocna citacia..
no doba sa zmenila, dneska antivirak nestacispencer napísal:..tu bola zbytocna citacia..
Staci rozmyslat co vlastne s tym PC robis. Doba sa nezmenila, len treba byt obozretny. Mam NOD, a po pol roku som na PC nahodil tusim Spybota. Co nasiel ? Par tracking cookies, ziadny trojan, ziadny virus, ziadny adware modul... Je nutne sa vediet spravat na nete, nic viac netreba.Assassin napísal:no doba sa zmenila, dneska antivirak nestaci