serus serus
priatelke nejaky inteligentny opravar zmazal cely disk,co bolo dost tragicke
sformatoval to a nahral tam nove XP
takze nejake data sa urcite prepisali
Rozmyslal som nad easy recovery profesional s ktorym mam aj skusenosti ale myslim ze nefungoval dobre na NTFS, fyzicky som este pri tom disku nebol a neviem aky je tam teraz file system a nepamatam si ani aky tam bol predtym
ak poznate nejaky dobry nastroj na vytiahnutie dat po formate tak sem s nim
dik za tips.
obnova dat na HDD po formate
Re: obnova dat na HDD po formate
GetDataBack, opravarovi prikurit, nech si nieco take nabuduce nedovoli...
.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00
mozno tune up! ale skusenost s tym nemam, viem iba tolko, ze tam taky nastroj je ...
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
- Joshua
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Okt, 2005, 20:00
Použi R-studio. Vyskúšal som aj na naformátovanej partícii a aj na odstránenej portícii a našlo mi to filmy obrázky, pdf a iné.
okej diky chalani super,zas bude zabava
k opravarovi som mal par milych slov, vraj to robil jeho syn a zabudol mu povedat aby zalohoval
+ oprava prebiehala v takom style ze prehodil windows,co som vlastne spravil pred 2 mesiacmi a nepomohlo to lebo je vadna doska a restartuje sa sem tam pri boote. tak si spravte sami nazor na kvalitu sluzieb
k opravarovi som mal par milych slov, vraj to robil jeho syn a zabudol mu povedat aby zalohoval
+ oprava prebiehala v takom style ze prehodil windows,co som vlastne spravil pred 2 mesiacmi a nepomohlo to lebo je vadna doska a restartuje sa sem tam pri boote. tak si spravte sami nazor na kvalitu sluzieb
já bych potřeboval sehnatě nějakou firmu na obnovení dat, protože se v tom raději hrabat nechci, a chtěl bych nějakého profesionála, co říkáte na tuhle firmu na obnovu dat? máte s ní někdo zkušenosti? děkuji