Takze Kupil som novy pc a ktomu som zapojil domace kino takze mi boli stare repraky na nic tak som brachovi opravil moj stary pc a ktomu som vymyslel toto
Rozobral som stare repraky sami zda ze to boli Genius alebo co a sak to je jedno
este pred tym davno som robil brachovi stolik k pc som to z viacerych kuskov melaminky spravil lebo som nemal cely a teraz sa to zislo jeden som odsroboval a vyrezal do toho diery na repraky
zo spodu osm osadil repraky plus malu dosticku kde sa setko pripojilo
zakryl som to starymi krytkami z reprakov
a tu je CELKOVY VYSLEDOK
este k tomu chcem spravit na vrch taky dierovany plech aby to bolo komplet zakryte ale nemam teraz doma nic .....
Co poviete celkom haluz nie ?? pls ludia chcem vedet nazory
Xvalky mi poradil ze som to mohol zakryt krytom original co bol aj sa stalo
čo zo starymi reprakmi ???
- maho92
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Okt, 2008, 15:39
čo zo starymi reprakmi ???
Naposledy upravil/-a maho92 v Ne 07. Dec, 2008, 12:22, upravené celkom 2 krát.
CPU: Intel core2duo E5200 2,5Ghz@3,0Ghz default V + ArtcticCooler 7pro MB: Asrock 4core1600twinsP35 RAM: 2x kingston DDR2 GRAF: ATI Sapphire 3850 512mb, 256bit pci-e GDDR3 HDD: Samsung 320 GB sata2 + WD 120 GB IDE DVD-RW: Optiarc FANS: 2x Airen 92mm LCD: ACER P223w 22" TV: Leadtek 1800H
Re: čo zo starymi reprakmi ???
Ta hej, celkom haluz. ale kludne si mohol dat jeden vlavo a druhy vpravo, alebo aspon za monitor (ale asi nebolo miesta) a ked uz tak, tie cudliky si mohol zakryt plastom, ktory by si vyrezal z toho stareho krytu...
Spoiler: ukázať
- maho92
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Okt, 2008, 15:39
hej hej chcel som to tak dat jeden v pravo jeden v lavo ale musel by som cely stolik rozobrat hento bolo najjednoduchsiexvalky napísal:Ta hej, celkom haluz. ale kludne si mohol dat jeden vlavo a druhy vpravo, alebo aspon za monitor (ale asi nebolo miesta) a ked uz tak, tie cudliky si mohol zakryt plastom, ktory by si vyrezal z toho stareho krytu...
inak dikis to by ma nenapadlo s tym krytom to je dobry napad idem to spravit
Uz som to aj spravil
CPU: Intel core2duo E5200 2,5Ghz@3,0Ghz default V + ArtcticCooler 7pro MB: Asrock 4core1600twinsP35 RAM: 2x kingston DDR2 GRAF: ATI Sapphire 3850 512mb, 256bit pci-e GDDR3 HDD: Samsung 320 GB sata2 + WD 120 GB IDE DVD-RW: Optiarc FANS: 2x Airen 92mm LCD: ACER P223w 22" TV: Leadtek 1800H
skoda, ze sa na mojich sumitkach rozsipal plosak..
ja by som si z toho urobil zosik na sluchadla..
v elektre kupit krabicku a to je vsetko
ja by som si z toho urobil zosik na sluchadla..
v elektre kupit krabicku a to je vsetko