Len neska mi nepomohlo ani pohybat kablom monitor sa tvatril ze je zapnuty len akosi obraz nikde ..Tak som chytil zhodil s toho kabla izolaciu a problem sa nasiel bol tam zlomeny hnedy kablik . Tak som ho na malom useku odstranil a nahradil prepojkou (urobil som to dokladne
Problem s kablom na CRT
- Pixel
- Používateľ

- Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2007, 08:00
Problem s kablom na CRT
Zdravim . Mam dost velky problem s mojim 17" monitorom . Problemy snim uz zacali cca pred dvoma mesiacmi sem tam zmenil farbu do fialova do cervena atd... vzdycky stacilo len kusok pohybat VGA kablom a zas to bolo na daku dobu ok
.
Len neska mi nepomohlo ani pohybat kablom monitor sa tvatril ze je zapnuty len akosi obraz nikde ..Tak som chytil zhodil s toho kabla izolaciu a problem sa nasiel bol tam zlomeny hnedy kablik . Tak som ho na malom useku odstranil a nahradil prepojkou (urobil som to dokladne
) uz by som to aj zapojil do pc len si niesom isty ci ta kovova sranda ktora je medzi gumenou izolaciou a tou furou kablikov sluzti len ako vystuz alebo dake tienenie ... Poradte prosim