Nazdar vsetci, mam bednu ACUTAKE uz neviem presne ktora ale ta co ma v predu ten velky ventilator co vyzera ako turbina, dvierka na mechaniky a preskleny bocnicu a je leskla cierna. Na tu druhu som si vyrezal s chromovanej samolepiacej folie logo Hitmana, vyzera to cool. Chcel by som si este neake tie podobne ornamenty nalepit napr. na rohy okolo plexiskla, na vrch bedne a atd. neake tie jednofarebne ornamenty co sa podobaju na tie co su po stranach na autach.
No a moj problem spociva v tom ze ziadne take obrazky som zatial nenasiel, skusal som google a tak, uz lozim po nete od rana a nic. Keby ste niekto nieco maly po ruke bol by som vdacny keby ste dali obrazok tu na forum nech si ho mozem stiahnut a vytlacit. Dikes za vsetko co poslete.
nalepky na skrinu
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Re: nalepky na skrinu
Skus dat do googlu TRIBAL napr? je to ono? urcite nieco najdes
jeden OT : ten predny vetrak na bedni je fake(falosny) ze? cital som otom niekde na inom fore.
jeden OT : ten predny vetrak na bedni je fake(falosny) ze? cital som otom niekde na inom fore.
Spoiler: ukázať
- lionlion
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 28. Sep, 2008, 18:47
Re: nalepky na skrinu
Super DIKI dal som TRIBAL a je to tam presne to co som hladal.
A ten vetrak v predu, ano je falosny ale nieje tam napevno hned za nim su dve pozicie na 80x80 vetraky a ked by boli dost silne tak by sam mal pomaly otacat. ( ja mam vetraky 2 vpredu, 2 vzdadu a 1 naboku, vsetky su trojfarebne svietiace a maju navise taky mali potenciometer na regulaciu otacok, neviem ake maju min. otacky ale max. maju vyse 3500 rpm a to je dost hucalo mi to horsie ako cinsky vysavac ale aspon sa ten vetrak v predu pomaly otacal a vyzeralo to super ) teraz ich mam na 2000 rpm a je to v poho ale vetrak stoji
A ten vetrak v predu, ano je falosny ale nieje tam napevno hned za nim su dve pozicie na 80x80 vetraky a ked by boli dost silne tak by sam mal pomaly otacat. ( ja mam vetraky 2 vpredu, 2 vzdadu a 1 naboku, vsetky su trojfarebne svietiace a maju navise taky mali potenciometer na regulaciu otacok, neviem ake maju min. otacky ale max. maju vyse 3500 rpm a to je dost hucalo mi to horsie ako cinsky vysavac ale aspon sa ten vetrak v predu pomaly otacal a vyzeralo to super ) teraz ich mam na 2000 rpm a je to v poho ale vetrak stoji