Taktnutie procaku
Taktnutie procaku
cawte, potreboval by som poradit ohladom pretaktovanie procesora co mam v zostave... myslite ze by sa mi ho podarilo pretaktovat aspon o tych 200-300 Mhz, popripade rady ako taktovat, pretoze s taktovanim procesorov nemam zatial ziadne skusenosti... ide mi o zvysenie vykonu hlavne v hrach, no vlastne hlavne v GTA IV, pretoze ostatne mi idu uplne v pohode...
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM
Re: Taktnutie procaku
Čo tak pretaktovať grafickú kartu? Ten procák by bol asi vhodnejší dvojadro s vyšším taktom. Štvojadro sa asi bude hriať. Aký máš chladič?
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
Re: Taktnutie procaku
no praveze na GTA IV je lepsie nizsie taktovane stvorjadro nez vyssie dvojjadro... ale zase trochu vyssia frekvencia nezaškodí, preto sa pytam... graficku som uz pretaktoval, myslim ze celkom uspešne... v hrach vidim narast vykonu asi o takych 6-7 FPS... chladic mam ten co som mal pri procaku... akoze ja by som bol uplne spokojny s vykonom procesora, ale na GTA IV si myslim ze trochu bude zaostavat po tom co som cital nazory na fore... ako uz som pisal stacilo by aj o tych 200-300 Mhz, pri vyssom by som uz asi musel dokupit lepsi chladic...
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM