No ale k teme. Kedze som kupil (vlastne nie ja ale jezisko

Konkretne mam spojenie od UPC teda Chello Platinum (10Mbps) a podla toho co sa mi podarilo zistit a aj z vlastnych skusenosti je to viazane na spravnu MAC adresu. A tu je to co som uz skusal ale bohuzial neuspesne.
- MAC adresu si zmenim v podstate na aku chcem pomerne jednoducho cez http://chello.upc.sk" onclick="window.open(this.href);return false; kde dam svoje prihlasovacie meno a heslo a pekne si chello natiahne aktualnu MAC adresu. Ja len potvrdim ci to suhlasi. Samozrejme toto funguje spolahlivo a bez nejakych problemov viem rozchodit net aj na desktope aj na booku
- problem nastava ak tam zapojim horeuvedeny router.
snazim sa na nadstavenie routeru pouzivat wizard z CD
pripojenie DHCP client teda dynamicka IP
dam naklonovat MAC adresu
pokus o spojenie s inernetom bohuzial neuspesne. Mimichodom PC nadstavene na Automaticke pridelenie IP.
- dokonca som skusal na chelle zaregistrovat aj MAC samotneho routeru (v podstate naklonovanim PC na MAC adresu routeru a naslednym zaregistrovanim na stranke chella) ale ani tak sa mi nedari uspesne spojit router s vonkajsim svetom (internetom)
Uz som bezradny a fakt neviem ako ten router donutit chodit na chello.
V diskusiach som cital ze na chello treba aby mal router podporu NAT. Podla dokumentacie ju tento ma ale neviem ci ju pouziva automaticky alebo treba nieco konfigurovat.
Pomozte pls. Vopred dakujem