Nevie niekto či pri výmene HDD a RAM stratím záruku.
A ak by tu výmenu spravil predajca.
NB Acer.
Dakujem
Strata zaruky ak vymenim HDD a Ram?
Re: Strata zaruky ak vymenim HDD a Ram?
myslim ze pokial to spravi predajca urcite nie a ked ty sam to uz neviem
CPU: AMD Ryzen R7 5800X CPU Cooler: Noctua NH-U14S MB: ASUS ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI) RAM: Corsair Vengeance LPX Black 32 GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 GPU: Sapphire PULSE RX6800XT 16GB SSD: Kingston KC3000 1TB + Adata XPG SX8200Pro 512GB + Crucial MX500 1TB PSU: Seasonic Focus Plus GOLD 750W Case: Fractal Design Define 7 Compact White TG
- TroubleMaker
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Feb, 2007, 08:00
Ak neporušíš žiadnu plombu a pôvodné komponenty v prípade reklamácie nahodíš späť, nieje problém. Ale daj pozor, je dosť možné, že recovery na druhý disk neurobíš (HP,SONY,Samsung). Teda urobíš, ale potrebuješ HDD-DMI.
CENTER
Spoiler: ukázať
- Razor329
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 14. Apr, 2008, 14:00
Volal som do predajne a bol som prekvapeny, že sa našiel PC shop ktorý bral telefón 2.1.2009
Dalšie prekvapenie bolo, ked mi povedal že samozrejme a ešte dodal ako to najlepšie spraviť a okrem toho mi všetko povysvetloval čo ak by sa stalo to a to .......
A ešte chcem sa ubezpečiť či je lepšie mať v NB ?
HDD 7200.3 RPM ako 5400 RPM
RAM 800MHz ako 667 MHz
Zatiaľ čo som pracoval s NB tak mal som pocit že su strašne pomale Instalacia, rar, pomale kopirovanie z CD mechaniky a na žiadnom sa nedalo kopirovať a zaroveň pozerať či počuvať hudbu. Je to preto že tam boli HDD 5400 RPM ?
NB Acer, Toshiba, Asus neboli to špičkove NB ale takto si neprestavujem NB.
Dakujem za odpovede a dufam, že to nie su príliš hlúpe otázky.
Dalšie prekvapenie bolo, ked mi povedal že samozrejme a ešte dodal ako to najlepšie spraviť a okrem toho mi všetko povysvetloval čo ak by sa stalo to a to .......
A ešte chcem sa ubezpečiť či je lepšie mať v NB ?
HDD 7200.3 RPM ako 5400 RPM
RAM 800MHz ako 667 MHz
Zatiaľ čo som pracoval s NB tak mal som pocit že su strašne pomale Instalacia, rar, pomale kopirovanie z CD mechaniky a na žiadnom sa nedalo kopirovať a zaroveň pozerať či počuvať hudbu. Je to preto že tam boli HDD 5400 RPM ?
NB Acer, Toshiba, Asus neboli to špičkove NB ale takto si neprestavujem NB.
Dakujem za odpovede a dufam, že to nie su príliš hlúpe otázky.
Spoiler: ukázať