Dobry den,
programujem v Delphi 7, teda mam nejake zaklady zo skoly ale nic moc. Nejake matematicke prikladiky, nieco jednoduche z grafiky a Objektoveho programovania.
V com je teda problem ?
Chcem by som si spravit taky prikladik, ktory by dokazal nasledovne:
Ked si oznacim hocijaky text, napr. z web stranky, automaticky by sa mi ulozil do pamate (ako pri Ctrl+C) a nasledne by som ho potom uz ulozil do nejakeho Mema na Formulari.
Toto je asi hlavna cast programu s ktorou si neviem rady.
Cize neviem ako docielit aby sa oznaceny text skopiroval do pamate a potom vlozil z pamate do Mema.
Da sa to nejak spravit ?
Budem vdacny za kazdu radu
Program v Delphi
Re: Program v Delphi
zeby mouseListener a mouseEventy ... down, up, zaroven kontrolovat, ci za zmenila nejaka pozicia, a potom oskusat, ci vlastne bolo cosi oznacene ? pripadne rovno zavolat event keydown na ctrl+c (a keyup)... a potom si zo schranky do mema pastnut to co mas v systemovej schranke ?
aehm ...
aehm ...
lava, prava, lava, prava ...
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Program v Delphi
http://www.delphitricks.com/source-code ... ntime.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vyhladaj si na nete Delphi clipboard monitor a skumaj... Ako pozeram, tak v zaklade ide o odchytavanie Windows API, ktore sa posle kazdej beziacej aplikacii po tom, ako sa nieco dostane do clipboardu.
Vyhladaj si na nete Delphi clipboard monitor a skumaj... Ako pozeram, tak v zaklade ide o odchytavanie Windows API, ktore sa posle kazdej beziacej aplikacii po tom, ako sa nieco dostane do clipboardu.