Zdravím.
Prosím Vás, ako by som dostal dole tento fan? Nechcem si poškodiť plexisklo.
Takto vyzerá uchytenie:
http://img216.imageshack.us/my.php?imag ... 089bq2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Je to niečo ako plastové kolíky a roztiahnutý plastový protikus.
Poteším sa každej rade.
Demontovanie sproste uchyteného fanu
Re: Demontovanie sproste uchyteného fanu
v strede toho "roztiahnuteho plastoveho protikusu" je kolicek a ten musis vytlacit von. tym sa tie pacicky priblizia k sebe a kolicek vytlacis von... neviem ci som to popisal spravne...
Spoiler: ukázať
Správne si to popísal, pochopil som.
Akurát je otázne, koľko sily môžem použiť, aby to plexi vydržalo.
Akurát je otázne, koľko sily môžem použiť, aby to plexi vydržalo.
z druhej strany si to podrz prstami a tlac. taku silu aby si to zlomil urcite potrebovat nebudes...
Ok díky, potom vyskúšam.
- One-Half
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 17. Aug, 2004, 14:00
V podstate na podobno princípe fungujú aj intel box chladiče ,stredný kolík zatlačis a bočné sa stiahnu smerom do stredu a potom to vytiahnes ľavou zadnou a obávať sa prasknutia plexi nemusíš až takú silu nato potrebovať nebudeš.
CPU: E8500 @ 4000MHz 1,28 Vcore COOLER: Noctua NH-U12P 900ot.MOBO:Gigabyte EP45-UD3R RAM:Corsair Twin2X XMS2 DHX 2x2GB 4-4-4-12 800Mhz@5-5-5-15 1000Mhz HDD:WD 640GB AAKS 16MB SATA 2 DVD-RW:LG GSA 4167B VGA: Gigabyte ATI HD 4850 512MB AC S1+CoolerMaster 800ot. SOUND: Creative SB Live 5.1 MONITOR:LCD Samsusng 2043NW PSU:Corsair HX520 MOUSE & PAD: Razer Copperhead Blue & Steelpad S&S KEYBOARD: Microsoft Reclusa REPRO: Genius SW 5.1 HT Case: CoolerMaster Sileo 500 +2x Noctua NF-S12-800
Jasné, bolo to v pohode, ale fan sa tam už nevráti.
vratis normalen prisrubujes klasickymi ciernymi skrutkami )
Asi si ma nepochopil, ja ho tam nechcem vrátiť.