Hojte mam dost velky problem... strasne mi mrzne novy PC:
Zakladna doska: Asus Striker 2 Formula
Graficka karta: NVidia Geforce 9800 GTX+
Ram : 2x 2048
CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2,83
Zdroj: Blue Storm 2 500W
HDD : 500 Gb ani neviem aky
Pri instalacii niekedy v polke niekedy na konci zmrzne a ani sa nepohne myska... niekedy len tak z nicoho nic
najprv som ani nemohol nainstalovat win... daval som Xp ale potom mi poradili.. Vistu
dal som ju secko ok len obcasne mrznutie mi privaza infarkt.. co v tom prosim moze byt???
kto mi poradi dozivotne budem zaviazany pls....
Prosim: Mrzne mi novy PC
Re: Prosim: Mrzne mi novy PC
teploty asi nema zmysel pozerat ked to robi uz pri instalacii, ale aj tak by som skontroloval ci sedia vsetky chladice a nieje niektory "odchlipnuty", ale najskor skus vybrat jeden modul a potom druhy. ak nie, tak ak mas moznost skusit od niekoho poziciat CPU a GPU a tak isto skusat... tym tieto komponenty vylucis a ostane len MB a PSU. mozno to bude aj nejaka zahadna nekompatibilita, tak potom hdd, alebo dvd...
Spoiler: ukázať
no ja som laik a do PC sa rozumiem iba stredne... a teploty su:
Teplota CPU 34
teplota zakladnej dosky 47
teplota zdroja 9
ACPI Thermal Zone 40 - to ani neviem co je
mam to z PC Wizzard 2008
a tak ti to poviem na dosku maju ist 2 mensie chladice no mne sa tam z dovodu velkeho chladica na CPU
nezmestia...dufam ze to neni v tom
Teplota CPU 34
teplota zakladnej dosky 47
teplota zdroja 9
ACPI Thermal Zone 40 - to ani neviem co je
mam to z PC Wizzard 2008
a tak ti to poviem na dosku maju ist 2 mensie chladice no mne sa tam z dovodu velkeho chladica na CPU
nezmestia...dufam ze to neni v tom
a este GPU teplota 44
a GPU fan 35%
a GPU fan 35%
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
ake mas pamete?
aku maju frekvenciu?
ake napetie?
skusal si ich po jednom?
aku maju frekvenciu?
ake napetie?
skusal si ich po jednom?
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
opisem ti co mi pise v test memory v PC wizzarde
latencia 67 ns (190 CYCLES )
a to druhe tam nevidim
latencia 67 ns (190 CYCLES )
a to druhe tam nevidim
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Ja som mal podobny problem a robil to stary bios na doske(len tak z nicoho nic neviem preco).Mam novsi a nic uz nemrzne.
Naposledy upravil/-a k0rben v Po 05. Jan, 2009, 13:56, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
robia to pravdepodobne pamäte... skús zistiť, čo tam máš presne za typ... potrebujú asi zvýšiť voltáž v biose na 2.0-2.1V... prípadne skús dať len jeden modul, či sa niečo zmení...
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
k0rben... ja mam stary bios... to viem ale neviem ako sa ma upgradovat... nemate niekto nejaky navod??? pls...
a palee ... co sa tyka ramiek mam tieto http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=11445061" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. dik ze mi pomahate
a palee ... co sa tyka ramiek mam tieto http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=11445061" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. dik ze mi pomahate
- Bubu123
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 17. Máj, 2007, 08:00
nebude to nekompaktibilita ? pozeral si napriklad ake pamate podporuje maticna doska ? alebo napriklad ako mas tie ramky teraz zapojene ? dual channel ? skus vymienat ramky medzi jednotlivymi slotmi mne to jeden cas tiez tak robilo . alebo ako jeden napisal nastavit prislusnu frekvenciu ramkam a hlavne napatie mozno ta doska donich pusta 1066mhz miesto tych tvojich 800 co pamate daju neviem presne ako ma ta doska stavana bios ale urcite to najdes niekde v chipset settings skus sa stym pohrat to bude len niaka mala blbotinka .
MB:Gigabyte M56S-S3 | CPU:AMD Athlon X2 5200+ | RAM:2GB Patriot low latency Dual Channel |HDD: Western Digital 160GB SATAII | GPU: Gainward Bliss 7600GS 256MB DDR3 500/1200mhz @ OC 600/1600mhz | PSU:Fortron 350W | GAMING:Microsoft 1.1 Black + Steel Pad QcK+