Prajem pekný (momentálne slnečný ) deň.
Poškulujem už dlhšie po nejakých nových repro, viem má tu tému aj gammaray, ale ja má cenový limit o trošku vyšší a rád by som siahol po 5.1 alebo vyššie.
Momentálne mám P380 creativi...len ako písal niekto v threade u gammaray/a tak sa subwoofer dusí pri vyššej hlasitosti, a tým pádom je to nepočúvateľné...ale koľko krát si chcem vypeckovať hudbu ale nejde to...viem znížiť si bassy- ale to už nieje ono...som trošku naivný že čakám od 17W subwoofera taký výkon ale stáva sa.
O čo mi ide ako som písal rád by som siahol po 5.1 reproduktoroch s dostatočným výkon hlavne na subwoofery. Len obmedzujem sa na dve značky a zrejme viete ktoré Logitech a creative iné fakt nemusím, duplom že nie genius...!
Ak by ste poradili tak budem veľmi rád...počúvam DnB tak či to niekomu pomôže, dominujú bassy a abstraktné zvuky, žiadne gitarovky, metal, hard...atď...dnb a disco okolo toho....
Cena: Fúh tu váham pretože nechem oplieskať celú výplatu na toto...tak ja neviem do tých 3000sk, ak by boli tak by som skákal radosťou no ak by som si mal naozaj doložiť pretože by sa neoplatilo kupovať si lacnejší šmejd tak okej...doložil by som...
Zatiľ by som velice rád toto: http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10437818" onclick="window.open(this.href);return false; a lacnejší variant Creative T7900 oba sú to staršie ale do ceny 4 tisíc dnes zohnať výkonné PC reproduktory je umenie, samé 18W ako mám teraz...
Creative T7900
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Creative T7900
Moto: Yamaha FZ8 Fazer