Problem s WIFI antenou
- 4D4M
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Jún, 2008, 15:50
Problem s WIFI antenou
Cafte,
mam taky problem - ked zapojim do PC wifi antenku nevie ju rozpoznat a nemozem sa pripojit na wifi... K tej wifi antene som nic nedostal len tam bola ta antena ziaadne CD ziadny ovladac - nic. Na nete neviem najst ovladac prenu neviete mi pomoct. Je to nejaka znacka, ze A-Link . A antenka je v poriadku pretoze na druhom aj na tretom PC ide len na tomto jednom ju nevie rozpoznat neviem preco.
Vdaka za pomoc.
mam taky problem - ked zapojim do PC wifi antenku nevie ju rozpoznat a nemozem sa pripojit na wifi... K tej wifi antene som nic nedostal len tam bola ta antena ziaadne CD ziadny ovladac - nic. Na nete neviem najst ovladac prenu neviete mi pomoct. Je to nejaka znacka, ze A-Link . A antenka je v poriadku pretoze na druhom aj na tretom PC ide len na tomto jednom ju nevie rozpoznat neviem preco.
Vdaka za pomoc.
- Ulakursall
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Re: Problem s WIFI antenou
aky tam mas os a aky mas os na ostatnych pc? popripade ju skus dat to ineho pci slotu mozno ten v ktorom ju mas nejde alebo je pokazeny
- 4D4M
- Používateľ
Jaj sorry aj ja som vec ta wifi ntenka je USB 2.0. A OS mam XP na vsetkych pevnych pc...
- Ulakursall
- Používateľ
skus ju pichnut do ineho usb slotu a preinstalovat driver, alebo ak mas usb 1.0 na pc to moze blbnut ja ked som mal komp usb 1.0 a usb wifi adapter na usb 2.0 mi padal net a problem bolo sa aj na niaku siet napojit uz som chcel ten adapter reklamovat, a na usb 2.0 bezproblemov zaidne problemy tak skus niaku variantu co som spomenul hore daj vediet potom ako si dopadol ...
- 4D4M
- Používateľ
Ja som to skusal uz vselijako spravit. Antenku som napchal do vsetkych USB co su v PC. Na druhom PC mi antenka funguje aj v USB 1.1 v pohode takze tam problem nieje. A driver som ziadne nedostal k tej antenke - nic k nej nebolo takze nic nemozem preinstalovat.
- Ulakursall
- Používateľ
tak si na ten komp daj win vista tam ti ju rozpozna na 100% no pokial mas aspon 1gb ram
- 4D4M
- Používateľ
Je tam 512 Mb RAM-ka a Athlon na 1,47 Ghz ( ) takze Vista asi nie.
- Ulakursall
- Používateľ
tak posledna relna vec skus reinstallovat xp-cko
- 4D4M
- Používateľ
Dnes som sa s tym trocha potrapil a stiahol som nejake drivers, pekne mi naslo tu wifinu aj som sa pripojil, ale iba lokalne. Cize net nechytam, neviem preco... Pise to nejaku chybu WZC 871122...Nieco som vygooglil, ale tak velmi som nerozumel tym EN strankam... Neviete uz fakt nikto pomoct??? Musim reinstall...
Cau,
ja som tiez googlil a ani som nenarazil na problem s anglinou \asi sa mi zadarilo\, skus toto:
http://support.microsoft.com/kb/871122
Podla mna tam nemas utilitku na wifi, vsak precitaj a poskusaj
M
ja som tiez googlil a ani som nenarazil na problem s anglinou \asi sa mi zadarilo\, skus toto:
http://support.microsoft.com/kb/871122
Podla mna tam nemas utilitku na wifi, vsak precitaj a poskusaj
M
- 4D4M
- Používateľ
Ty kokos kde si to nasiel po slovensky??? Co som bol slepy... No super fakt vrela vdaka za pomoc internet uz fakci spravil som to podla toho prikazu a bol tam zakazay ethernet na tom PC tak ho bolo cez ten prikazovy riadok povolit.
Fakt vdaka za pomoc.
Fakt vdaka za pomoc.
Zamalo
- 4D4M
- Používateľ
Este raz dakujem. Prosim .