Zdravim,
naskytla sa mi situacia, ked mozem za cenu mierne prevysujucu 1200 Sk zaobstarat kartu Creative Audigy2 Platinum eX . Konkretne sa jedna presne o tuto kartu :
http://ixbtlabs.com/articles2/creative- ... atinum-ex/" onclick="window.open(this.href);return false;
Otazne vsak zostava, ci sa mi to vzhladom na zvysok mojej zostavy a moj sluch oplati . Doteraz som mal na doske iba integrovane zvukove riesenia, a co sa tyka zvukovej aparatury, mam tu akurat 5.1 zostavu Philips pre PC a jedny sluchatka Koss, ako aj jedny bezdrotove sluchatka stereo.
Oplati sa mi kupit danu kartu ? Fakt sa v tom nevyznam, aky by mohol byt realny prinos ? Vydrzi mi to aspon 2 generacie OS ? Myslim, ci karta bude aj nadalej lepsia ako integrovane riesenia uvadzane v nasledujucich rokoch.
Tiez neviem, ako je na tom Creative s ovladacmi, konkretne pre Visty 64, nakolko iba tento OS mam zakupeny.
Dakujem za vsetky vase poznatky
Creative Audigy2 Platinum eX a kupa
- jutes
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 15. Jan, 2008, 14:00
Re: Creative Audigy2 Platinum eX a kupa
a aku mas zostavu? za 1200Sk to ber ... niekolko nasobne lepsie ako integrovana karta a ak hravas aj hry tak tato karta by mala mat aj EAX 4.0 ak ma pamat neklame
Spoiler: ukázať
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Re: Creative Audigy2 Platinum eX a kupa
jj dakujem, uz to ale zial nie je aktualne, predavajuci bol dost pochybna osoba
Spoiler: ukázať