Reproduktory GENIUS SW-HF5.1 5005 cherry

Všetko o zvukových kartách, repro, problémoch ...
Používateľov profilový obrázok
zvoncek9
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 13. Mar, 2008, 14:00

Reproduktory GENIUS SW-HF5.1 5005 cherry

Príspevok od používateľa zvoncek9 »

zdarec mam tieto repraky nuž vybalil som ich z krabuce pozapajal kable pekne krasne uložil po izbe :) nuž zapojil tie tri kable presne tam kam maju byt zapojene cierny do cierneho zeleny do zeleneho a žlty do žlteho zapnem komp pustim repraky pustim pesničku a čuduj sa svete isli len vyskove repraky subwoofer a central ostali byt tiche neviem cim to je na paneli reprakov su režimy DVD ktore využiva tie tri kable potom nejaky tv game a cdmp3 ale zapojene to mam len v game a tie ostatne tri aj v DVD
jeden krat som sa s tmy bavil asi ked som ich mal tak 4-5 dni pozapajal osm do zvukovej karty tie tri kalble zeleny cierny zlty pustil hudbu a repraky zrazu šli aj na DVD isli tak asi polku dňa na chvilku som vypol hudbu bo som mal niekoho v izbe zapnem a subwoofer znova nefrčal aj s centralom neviem si vysvetlit cim to je mam to na integrovanej zvukovej karte dosku mam asus P5Q deluxe zuvukovka je tam nejaka zvuková karta ADI AD200B 8-kanálové audio. nevem si s tym dat rady nevedeli by ste mi s tym niekto pomoct???
Intel core 2 QUAD Q9450 3.040 Ghz ventik Pošahany BOX... zatiaľ Motherboard ASUS P5Q Deluxe grafa GAINWARD 9600 GT 750/1950/999 CORSAIR DDR2 2x2048MB 912MHz TWIN2X C4DHX Tech. HDD Maxtor 250 GB a Hitachi 320 GB Zdroj forton blue storm II 500 Watt napalka LG niQdy si taku nekupujte :)) ASUS 4 EVER

Návrat na "Zvuk a PC"