problem s e-mailom

Všetko o antivírových programoch, firewalloch, víroch, spyware, ostatných aktuálnych hrozbách, názoroch a skúsenostiach, ako sa im vyvarovať...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
morffium
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 11. Nov, 2008, 23:27

problem s e-mailom

Príspevok od používateľa morffium »

chlapi,neviete aky antivir mam pouzit ked si sám sebe posielam e-maily??? este som sa s takym niecim nestretol.
Malwarebytes' Anti-Malware a NOD mi to nechce zachytit.
CPU:AMD Phenom II X4 BE 3,2 GHz ,Cooler:Arctic Freezer 13,MB:GIGABYTE 870A-UD3,RAM:KINGSTON HYPER X 2x4 GB DDR3 1600MHz,VGA:Radeon RX 480, HDD:2 x WD-500GB SATA2,PSU:Enermax PRO82+ 625W CASE:APLUS CS-188-AFLCD:HP LP2475w,MOUSE:ROCCAT Kone v2 Gaming Mouse ,Saitek Cyborg R.A.T. 7(obe myšky po smrti:D)KEYBOARD:Razer Lycosa Mirror Gaming (Special Edition)(zomrela násilnou smrtov,normalne sa mi zlomila na polovicu:-O),SOUND:Asus Xonar DS,SLUCHATKA:ROCCAT Kave 5.1(momentalne ziju v domove dochodcov)
Toman
VIP
VIP
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00

Re: problem s e-mailom

Príspevok od používateľa Toman »

akeho mas klijenta?

ako si mi nieje jasne naco ti to bude?? si sam sebe posielas zavirene emaili???
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
morffium
Nový používateľ
Nový používateľ

outlook express (office)
CPU:AMD Phenom II X4 BE 3,2 GHz ,Cooler:Arctic Freezer 13,MB:GIGABYTE 870A-UD3,RAM:KINGSTON HYPER X 2x4 GB DDR3 1600MHz,VGA:Radeon RX 480, HDD:2 x WD-500GB SATA2,PSU:Enermax PRO82+ 625W CASE:APLUS CS-188-AFLCD:HP LP2475w,MOUSE:ROCCAT Kone v2 Gaming Mouse ,Saitek Cyborg R.A.T. 7(obe myšky po smrti:D)KEYBOARD:Razer Lycosa Mirror Gaming (Special Edition)(zomrela násilnou smrtov,normalne sa mi zlomila na polovicu:-O),SOUND:Asus Xonar DS,SLUCHATKA:ROCCAT Kave 5.1(momentalne ziju v domove dochodcov)
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Snake »

tak office ci express?

.
morffium
Nový používateľ
Nový používateľ

sry,express
XRavenHunt
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 08:07

Príspevok od používateľa XRavenHunt »

Nepochopil som otazku, na co ti antivirus ked si sam sebe posielas maily??
matopd
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 16. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa matopd »

XRavenHunt napísal:Nepochopil som otazku, na co ti antivirus ked si sam sebe posielas maily??
:D si to precitaj znova a potom pis :D

morffium - a koho mas providera???? Nema nahodou "zasvineny" server (ako napr. t-com???)
Co tak block odosielatela (to ako seba?)

M

Návrat na "Bezpečnost a zabezpečenie PC"