Caute,
trapim sa z jednym HDD,
V pc v ktorom bol fungovalo vsetko \1 a1/2 roka cca\, akurat sa stalo to, ze pri "poslednom" zapnuti nespravil nic \cierna orazovka (HIROSIMA HADR)\. Je mi vsetko jasne, skapal win, ziadny problem, skor ako hladat zavadu je jednoduchsie spravit zalohy a nanovo natiahnut. Lenze z adresara D&S\uzivaltel\*.* sa neda nic vybrat. S pravamy to nema nic, skusal som to. Hodil som to aj do ineho PC, ale nic. Skusal som get data back, ale akosi mi vyhodi subory, ktore boli maznute. Skratka sem sa dostat ani za svet. Vacsina dolezitych veci \docs a tak...\ je na ploche, hlavne o to mi ide.
P.S.: Raz sa mi tam dokonca podarilo dostat, ihned som zacal kopirovat, vytuhol a koniec
P.S.2: Nieje problem PC, mam tam teraz druhy hdd s winom cez ktory to skusam, vsetko ide
Vsetky rady vitane
Dik
necitatelne adresare na hdd
Re: necitatelne adresare na hdd
skusal si chkdsk
teda scandisk ???
niekedy to pomoze
teda scandisk ???
niekedy to pomoze
vsetko mi je jedno
Samo, nepomohlo... Vsetky sprostosti na "C" idu, len adresar uzivatela nie a uz uz aj disk asi pomaly klakne, som poteseny....
M
M
Tak asi nic, zbohom zmluvy, zbohom fotky...

este by som skusil nejake live cd linuxu a tam sa snazil nieco zachranit.
vsetko mi je jedno
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
skus pouzit R-Studio.
Caute,
takze r-studio a ani nic podobne nepomohlo, HDD sa zlozil ako leporelo a je v haji. Takze som s tym uz nedokazal nic poriesit
Tak mame novy....
M
takze r-studio a ani nic podobne nepomohlo, HDD sa zlozil ako leporelo a je v haji. Takze som s tym uz nedokazal nic poriesit

Tak mame novy....
M