Nejde ATI X1650 PRO AGP 512
Nejde ATI X1650 PRO AGP 512
Cawte mam taky problem kupil som si graficku kartu ati x 1650 pro agp 512 ddr2 povodna je x1300 256 tiez agp no a ten problem je ked tam nahodim tu x 1650 vsetko pozapajam tak zapnem pc a mam ciernu obrazovku maximalne sa dostanem do biosu ale do windowsu vobec proste obrazovka je cierna .
Neviem ci som nekupil zlu mozno som mal kupit 256ddr2 ?? zakladnu dosku mam intel865PERL prosim Vas poradte mi
Neviem ci som nekupil zlu mozno som mal kupit 256ddr2 ?? zakladnu dosku mam intel865PERL prosim Vas poradte mi
Re: Nejde ATI X1650 PRO AGP 512
predpokladam ze napajanie si zapojil
CPU: AMD Ryzen R7 5800X CPU Cooler: Noctua NH-U14S MB: ASUS ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI) RAM: Corsair Vengeance LPX Black 32 GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 GPU: Sapphire PULSE RX6800XT 16GB SSD: Kingston KC3000 1TB + Adata XPG SX8200Pro 512GB + Crucial MX500 1TB PSU: Seasonic Focus Plus GOLD 750W Case: Fractal Design Define 7 Compact White TG
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
...a stare ovladace si odinstaloval?
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
No takto to mam na mysli ze som to zapojil ze staru kartu som vytiahol a novu nahodil a napojil kabel od ventilatora
A stare ovladace som este neodinstaloval myslis ze to bude tym a mam iba odinstalovat ten ovladac ci ama este daco ine urobit pls porad mi ja niesom do toho taky odbornik
A stare ovladace som este neodinstaloval myslis ze to bude tym a mam iba odinstalovat ten ovladac ci ama este daco ine urobit pls porad mi ja niesom do toho taky odbornik
jaky kabel od ventilatora? musis napojit napajaci kabel (molex) zo zdroja na grafikugadget215 napísal:.. a napojil kabel od ventilatora....
CPU: AMD Ryzen R7 5800X CPU Cooler: Noctua NH-U14S MB: ASUS ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI) RAM: Corsair Vengeance LPX Black 32 GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 GPU: Sapphire PULSE RX6800XT 16GB SSD: Kingston KC3000 1TB + Adata XPG SX8200Pro 512GB + Crucial MX500 1TB PSU: Seasonic Focus Plus GOLD 750W Case: Fractal Design Define 7 Compact White TG
No jasne ten som mal na mysli som sa pomylil ten mam nahodeny.
Ja ked ju tam nahodim a zapnem pocitac tak nabehne taky obrazok intel potom este mam na zaciatku ked sa hned zapina pc tak mam kod cize este zadam kod a potom nic cierna obrazovka
Ja ked ju tam nahodim a zapnem pocitac tak nabehne taky obrazok intel potom este mam na zaciatku ked sa hned zapina pc tak mam kod cize este zadam kod a potom nic cierna obrazovka
Neskúšal si nabootovať do safe modu? Skus to a daj potom odinštalovať ovládače a reštart. Potom by ti malo nájsť nový hardware a skus naištalovať ovladače nanovo.
Spoiler: ukázať
to pepo30:lenze problem je v tom ze k tomu safemodu sa ani nedostanem lebo nic nevidim
Mam skusit odinstalovat ovladac a skusit to vymenit ci ako
alebo nemoze to byt tym ze 512ddr2 neni stavana na tot agp????
Mam skusit odinstalovat ovladac a skusit to vymenit ci ako
alebo nemoze to byt tym ze 512ddr2 neni stavana na tot agp????
daj tam staru grafiku odinstaluj stare ovladace potom tam daj novu kartu a nainstaluj ovladace z CD ku grafike alebo si stiahni nejaky AGP hotfix z netu
DDR2 pamäte a ani žiadne iné nemajú žiadny vplyv na AGP port Keď si kúpiš kartu s DDR3 pamäťami tak aj tá tam musí ísť, osobne som mal staršiu dosku ASUS K8N s AGP-čkom a vnom grafu 6600GT s DDR3 pamäťami, ale to len na okraj. Veď keby to tak nemalo chodiť, načo by sa to potom predávalo
OK tak ked nejde ani ten safe mod, skus to presne tak ako navrhuje tu predomnou Nerooo.
OK tak ked nejde ani ten safe mod, skus to presne tak ako navrhuje tu predomnou Nerooo.
moznost a:
1)pocas spustania pc stalacaj F8,nabehne tabulka kde si vyber safemode,ten by ta mal dostat do windowsu
2)odinstaluj vsetky ati ovladace
3)restartni
4)nainstaluj ati ovladace
ak nepomoze,potom moznost b:
1)vloz naspat staru kartu,nastartuj do windowsu
2)odinstaluj ati ovladace
3)nahod novu kartu
ak nepomoze,potom moznost c:
1)cisty reinstal winxp (hurraaa)
link na agp hotfixed ovladac,ak by bolo treba: http://support.ati.com/ics/support/defa ... onID=31625" onclick="window.open(this.href);return false;
1)pocas spustania pc stalacaj F8,nabehne tabulka kde si vyber safemode,ten by ta mal dostat do windowsu
2)odinstaluj vsetky ati ovladace
3)restartni
ak nepomoze,potom moznost b:
1)vloz naspat staru kartu,nastartuj do windowsu
2)odinstaluj ati ovladace
3)nahod novu kartu
ak nepomoze,potom moznost c:
1)cisty reinstal winxp (hurraaa)
link na agp hotfixed ovladac,ak by bolo treba: http://support.ati.com/ics/support/defa ... onID=31625" onclick="window.open(this.href);return false;
No skusím to poskusat daako a dam vediet.
Ale je tu este jedna moznost mozno trepnem hovadinu ale dam tam staru kartu odinstalujem ovladace a nainstalujem nove ovladace ale uz od navej grafickej karty co poviete na to???
Ale je tu este jedna moznost mozno trepnem hovadinu ale dam tam staru kartu odinstalujem ovladace a nainstalujem nove ovladace ale uz od navej grafickej karty co poviete na to???
nie.moznosti mas rozpisane,daj sa do toho (a nevymyslaj)..
ak neveris tak si mrkni http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... =4&t=44939" onclick="window.open(this.href);return false;
ak neveris tak si mrkni http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... =4&t=44939" onclick="window.open(this.href);return false;
No preinstaloval som windovs a nepomohlo nemoze to byt tym ze mam iba 300 watovi zdroj??????? na p4 2,4 2 g. ram?? a Pri grafickej karte pisu za minimalne musi byt 350 watovi zdroj
Mnoo ešte ma tak napadlo, tu grafu si kupoval novu alebo z bazaru? Je vôbec funkčná? Skúšal si ju v inom kompe?