Zdravim potrebujem sa poradit na aky kurz sa mam prihlasit ked sa chcem naucit programovat www stranky,som v tom uplny laik a ani by som sa do toho nepustal ale s firmy kde som zamestnany ma tlacia aby som spravoval,pripadne vytvoril novu firemnu stranku a mam si najst daky kurz kde by som sa to naucil.Vie mi niekto poradit doporucit naco sa prihlasit,inak som z Bratislavy
dakujem
Potrebujem poradit na aky kurz pre tvorbu www stranok
-
travel242fx
- Nový používateľ

- Dátum registrácie: So 25. Okt, 2008, 14:32
-
faugusztin
- Moderátor

- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Potrebujem poradit na aky kurz pre tvorbu www stranok
V prvom rade je nutne, aby si si vybral technologiu. Vacsinou sa u nas robia stranky v PHP, na druhej strane Java (hlavne JSF/J2EE) a .NET je omnoho perspektivnejsia technologia.
-
travel242fx
- Nový používateľ

- Dátum registrácie: So 25. Okt, 2008, 14:32
No dobre ved preto sem pisem aby ste mi poradili... akou cestou sa mam vybrat
takze vacsinou sa robia stranky v PHP je to laksie ako JAVA?
1.Takze opytam sa takto som vtom amater s akym kurzom by som mal zacat?
2.takze vacsinou sa robia stranky v PHP je to laksie ako JAVA?
3.ja sa tym neporebujem zivit ja sa zivym uplne niecim inym len cez zimu ma firma take mrtve obdobie a preto naman
vymysleli spravovat www stranku
2.Kolko kurzov potrebujem aby som ako tak dokazal dat dokopy funkcnu www stranku?
Diky
takze vacsinou sa robia stranky v PHP je to laksie ako JAVA?
1.Takze opytam sa takto som vtom amater s akym kurzom by som mal zacat?
2.takze vacsinou sa robia stranky v PHP je to laksie ako JAVA?
3.ja sa tym neporebujem zivit ja sa zivym uplne niecim inym len cez zimu ma firma take mrtve obdobie a preto naman
vymysleli spravovat www stranku
2.Kolko kurzov potrebujem aby som ako tak dokazal dat dokopy funkcnu www stranku?
Diky
-
fobos
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
v prvom rade potrebujes staticke HTML a CSS , ktore nastudujes za relativne kratku dobu - html , css , ako info o firme by ti malo stacit, az chces daco dynamicke , napr. casom pridavat ponukane produkty , alebo neviem co, tak php , a nakoniec mozes prejst na databazy, ak tam chces mat kadejake vychytavky , tak este cele to zavrsit javascriptom (rolovacie menu , kadejake finty a pod.), javasrciptu sa ale nevenuj , zbytocne zozere vela casu, ja ho neovladam doteraz
, az daco potrebujem taham z netu, scriptov je nekonecno 
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
AMD Ryzen 7600X, Patriot Venom 32GB DDR5 CL30 6000MHz, ASUS PRIME B650 PLUS, XFX Swift RX 9060 XT OC 16 GB, 1TB M2 SN7100 OS, 2TB EVO 990 PLUS DATA, SEAGATE 4TB HDD DATA, Corsair RM550x, LCD 27" AOC Q27G4XF
Samsung S24 ...
AMD Ryzen 7600X, Patriot Venom 32GB DDR5 CL30 6000MHz, ASUS PRIME B650 PLUS, XFX Swift RX 9060 XT OC 16 GB, 1TB M2 SN7100 OS, 2TB EVO 990 PLUS DATA, SEAGATE 4TB HDD DATA, Corsair RM550x, LCD 27" AOC Q27G4XF
-
Natalqa
- Nový používateľ

- Dátum registrácie: So 02. Máj, 2009, 18:45
úplne najjednoduchšie máš spraviť stránku cez Microsoft publisher..nepotrebuješ tam žiadnu znalosť kódov. Je to súčasť balíka Office 
no pekne krasne od zaciatku, ziadne php ani javu. Normalne obycajne html sa nauc a este css. Potom mozes ked budes chciet alebo to bude proste potreba zacat aj s php, databazami, atd. Hlavne je sa najprv naucit robit validne html stranky, cize aby si mal cisty kod. Ale obavam sa, ze ked chces aby ta stranka vyzerala k svetu tak aj daco z tej grafiky resp dizajnu budes musiet vediet.
myPC CPU:AMD Ryzen 7 5700X3D, MB:Gigabyte B550M K, RAM:32GB G.SKILL DDR4 3200 MHz CL16, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- materik
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Št 10. Apr, 2008, 14:00
http://w3schools.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
tato stranka velmi helpne, na nej som sa ucil... a stale aj ucim
Nepotrebujes ziadny soft, kod mozes pisat priamo na stranke
alebo uplne staci notepad.... Je to fakt dobre vysvetlene.
tato stranka velmi helpne, na nej som sa ucil... a stale aj ucim
alebo uplne staci notepad.... Je to fakt dobre vysvetlene.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Motorola EDGE 50 Pro -> Sennheiser Momentum 4 TWS
Motorola EDGE 50 Pro -> Sennheiser Momentum 4 TWS