Monitor k PC a jeho podanie čiernej

Všetko o monitoroch CRT, LCD paneloch...
Používateľov profilový obrázok
r1z1ko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 06. Jún, 2007, 08:00

Monitor k PC a jeho podanie čiernej

Príspevok od používateľa r1z1ko »

Zdravím...(uf už je to doba čo som tu bol naposledy :-) )

No, tak som rozmýšľal nad kúpou nového monitoru, pretože mi moja 17" už nestačí a obmedzuje ma ako pri prácu tak aj zážitok s filmu nieje nič moc...
No chcel by som sa len spýtať či je na našom trhu nejaký kvalitný monitor ktorý by vedel podať výbornú čiernu dobré, prirodzené farby a fullHD by bol bonus...
Rozmýšľal som nad 22", lenže chcem aby ten monitor vedel podať fakt čiernu a nie šedú...
Už sa moc ani o pc novinky nezaujímam a tak som už vyšiel z obrazu...neviem či už sú aj monitory s LED podsvieteným pretože pretože asi s trubicovými konštantne zapnutými žiarivkami čiernu nedosiahnem...

Tak ak sa vám chce tak mi sem niečo napíšte, nechcel som to dať do nákupnej poradne pretože monitor si teraz kupovať nemienim, chcem sa len trocha dostať do obrazu a vedel si tak lepšie vybrať...
Diky
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250

Návrat na "Monitory a zobrazovacie zariadenia"