DFI s najvacsou pravdepodobnostoch chysta novu reviziu DFI nF4 dosiek... malo by to vyzerat asi takto... ma to mat layout ako pripravovana CrossFire doska s chipsetom od ATi.
zaujimave je ze DFI odstranilo tie "slavne" jumpre na prepinanie napatia do pamati... dufajme ze uz secky s tym spojene problemy vyrieslilo... z dosky taktiez zmyzol konektor pre napajanie (ten molex) a tiez 4pin... ktory pol s najvacsou pravdepodobnostou nahradeny 8pinovym... (umiestneny nad 24pin napajanim)
taktiez trochu posunuli chlacic chipsetu ale nie velmi
no co este dodat... snad ze sa k tomu DFI oficialne velmi nevyjadrilo ale vraj by sa mala dostat na pulty niekedy v oktobri
Nova revizia DFI nF4 dosiek
no ja som myslel ze tie jumpre odstranili a napatie sa uz bude dat nastavit normalne... bez prehadzovaniacrux2005 napísal:mne sa ta nove revizia az tak nepaci ako "klasika"...
zmenenie umiestnenia cipsetu tej doske urcite pomoze ale tie jumpre budu viacerym chybat.....
takisto + ma u mna ta nova revizia vDaka umiestneniu slotov pre ramky .... lepsie chladenie bez prid chladica....
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
dobry postreh,tak isto sa mi nelubi v tom zmysle,ze bude dalej od vetrakov na zdroji a vzadu na skrini a to sa na teplote urcite prejavi..mozno len 1-2 stupne,ale aj tak...Q-Axis napísal:pekne, ale umiestnenie procesora uz nieje pod 12cm ventilatorom zdroja a v pripade pouzitia vascieho chladica to moze kolidovat so suflikom na hdd, alebo s niecim podobne velkym