Padanie netu cez Wifi
Padanie netu cez Wifi
Takže mám takýto problém. Na mojom NB (vid popis) mi padá net (T-com) cez wifi, stačí ak odídem z izby v ktorej je wifi router (Vigor 2700VGST) . Signál mi pri tom vždy ukazuje ako vynikajúci. Bol som s NB aj u našich a tí majú Wifi router WELL PTI (neviem aký je to presne typ) a tam mi net nepadal (tiež maju T-com). U mňa to ide dobre len keď som v obyvke, v tej mam aj Wifi router. Ide to asi tak, že 1 min to ide potom na pár sekund spadne a hned potom nabehne a stále takto dokola. Niekedy sa udrží aj dlhšie 3-4 min a potom zase pád na par sekund a takto stále dokola. Už som skúšal všetko možné a som už v koncoch...
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 05. Jan, 2009, 21:01
Re: Padanie netu cez Wifi
no moj foter mal podobny problem tak som mu spravyl kompletku na novo cely win vsetky ovladace vsetko a porom to zrazu islo to moze byt akurat nieco zabordelovane .
Hmm ten win je tam asi 2,5 mesiaca nahodený...U našich to ide non problem, len doma to blbne, zajtra ešte príde techink od T.comu a vymení riuter za nový tak uvidíme, lebo už som v koncoch.
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
a nevisiela na tom istom kanale co tvoj router aj nejaka ina siet?
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Mnoo to som si myslel aj ja, tak som ju dal premenovať už 2x, vidím tu aj iné siete ale tie su slabé. Ak by to tak bolo, nepomože vlastne ani výmena routera za nový, lebo musí vymeniť zase len za ten istý model. kvôli Magiu. To by žial so žiadnym iným typom routera nešlo...
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
a ake maju kanaly??? a aky mas ty kananal???
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Tak sme vymenili wifi router /kus za kus = ten istý model / ale padá to aj tak. On tu bol s ASUS-om bookom a jemu to nepadalo...Uplne všetky nastavenia mame uplne rovnaké...Tie kanaly pozriem (kde sa to dá kuknuť?)
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Zjavne je teda problem v notebooku. Skusal si aktualizovat ovladace pre Wifi kartu ?
http://support.acer-euro.com/drivers/no ... _5620.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://support.acer-euro.com/drivers/no ... _5620.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako hovorím, tie ovládače sú odtiaľ stiahnuté a nainštalované a navyše u našich to ide non problem. Dve hodiny surfovania o tri izby ďalej ako je router a ani jeden pád wifiny. Nemôže to byť v nejakej určitej špecifickej akoby som to povedal "nekompatibilite" toho routera a konkrétneho notebooku? Môže byť také niečo?
Edit: Ešte sa spýtam takto. Na tu wifinu sú tam dva rozdielne ovládače, ja mam ten Intel ( a ten je aj na inštalačnom CD k noteboku) a je tam ešte foxconn wifi.... Myslíte, že by som mal prípadne skúsiť ten druhý (foxconn - išlo by to s ním vôbec, ak na origo CD je ten Intel) . Prečo sú tam teda dva rozdielne ovládače? Robia sa tie booky s dvoma rozdielnymi wifi modulmi? Ešte by som prípadne mohol skúpsiť iný wifi modul napr. prostredníctrvom USB kluča alebo karty, ale žiaľ nemám ich kde zobrať ani požičať....
Edit: Ešte sa spýtam takto. Na tu wifinu sú tam dva rozdielne ovládače, ja mam ten Intel ( a ten je aj na inštalačnom CD k noteboku) a je tam ešte foxconn wifi.... Myslíte, že by som mal prípadne skúsiť ten druhý (foxconn - išlo by to s ním vôbec, ak na origo CD je ten Intel) . Prečo sú tam teda dva rozdielne ovládače? Robia sa tie booky s dvoma rozdielnymi wifi modulmi? Ešte by som prípadne mohol skúpsiť iný wifi modul napr. prostredníctrvom USB kluča alebo karty, ale žiaľ nemám ich kde zobrať ani požičať....