Zdravim!
mam notebook asus A6Rseries (grafika ATI RADEON XPRESS M200 (128MB (berie si ich z ramky))
CHCEL BY SOM NAN NAPOJIT LCD MONITOR, MINIMALNE 20 AZ 22 PALCOVY SIROKOUHLY......NEMAM STYM VSAK SKUSENOSTI, MYSLITE ZE JE TO MOZNE? A JE MOZNE MAT NA NOM AJ NEAKE SLUSNE ROZLISENIE PRI SPOMINANEJ GRAFICKEJ?
dakujem za rady
LCD a notas
- xcubus
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Mar, 2008, 14:00
Re: LCD a notas
strcis vga kabel do notasu a druhy koniec do lcd...nastavis vo wine ako sa ma spravat a je to...(ja mam lcd s dvi aj vga).
s tym maximalnym rozlisenim ti moc nepomozem..ale podla mna to pojde po maximalne rozlisenie lcd..ale velku rychlost by som u tvojej grafiky necakal
s tym maximalnym rozlisenim ti moc nepomozem..ale podla mna to pojde po maximalne rozlisenie lcd..ale velku rychlost by som u tvojej grafiky necakal
Snake napísal:chlape, ten caps si okamžite vypni a uprav si príspevok do normálnej podoby
ok, caps uz je vypnuty, no ja ho mam celkom rad, vacsie pismo = lahsie citatelne, netusil som ze to moze niekomu vadit... ale tak vporiadku nebudem drazdit dalsie prispevky bez caps...
xcubus napísal:strcis vga kabel do notasu a druhy koniec do lcd...nastavis vo wine ako sa ma spravat a je to...(ja mam lcd s dvi aj vga).
dakujem za radu....co sa tyka rychlosti, tu asi potrebujem najma pri hrach nie? pri kancelarskom vyuziti by som to zrejme nepostrehol....