Hoj lidi ....problem mam new net Wifi .... dali mi na dom nejake hlavne AP aby som mohol do dediny vysielat ked ze mame najvyzsie polozeny dom.
Ale moja IP :
Adresa IP: 192.....
Maska Podsiete: 255.255.255....
Brana: 192......
Server DNS:
213.....
10......
Vsetky tieto somarinky mam zadate avsak ked dam tahat s Rapidu mi napise ze IP uz nieco taha ako je to mozne a vypise tam inu IP ako mam ja .... co to je ?
IP adresa
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: IP adresa
192.x.x.x => 192.168.x.x => si za NAT = moze to byt ktokolvek iny z dediny. Mate jednu spolocnu verejnu IP adresu.
tak ako hovori faugusztin.. pracujem v internetovej firme, cize viem o com je rec.. nepomoze ti ani staznost, ci daka reklamacia. jednoducho to tak je a je to kryte aj paragrafmi..
riesenie: ziadaj verejnu IP - samozrejme za priplatok (cca 4 eura mesacne - aspon teda u nas)
riesenie: ziadaj verejnu IP - samozrejme za priplatok (cca 4 eura mesacne - aspon teda u nas)
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
ďalšie riešenie - kúp si RS premium účet a je jedno akú IP máš
A neslo by to nejako zmenit pripadne skryt nejakym programom ?
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Teoreticky mozes ist na net cez proxy, prakticky je to prejdenie z blata do kaluze. Namiesto verejnej IP, za ktorou mas mozno par desiatok uzivatelov prejdes na proxy server, za ktorou budes mat stovky az tisice uzivatelov.
neni ti pomoci, jedine full RS alebo skus torrent, ale asi aj to ti blokli
Smola
Smola