Win XP neukladá nastavenia

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
woloda

Win XP neukladá nastavenia

Príspevok od používateľa woloda »

Ahojte .. potreboval by som jednu radu.... Vo win xp ked sa prihlasim ako admin, nainštalujem čokolvek, nastavim čokolvek... všetko po reštarte zmizne... ešte aj vytvorene subory alebo adresáre, všetko sa po reštarte strati.. Treba spraviť nejaké zmeny registroch alebo ako sa to dá vyriešiť... vopred ´dakujem
Brandoo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00

Re: Win XP neukladá nastavenia

Príspevok od používateľa Brandoo »

Vitaj na fore!

A naco sa prihlasujes ako administrator? nestaci ti klasicky pouzivatel? Pri prihlaseni ako admin je windows daleko zranitelnejsi pred hakovanim a utokom > read this

K teme: Skus daco urobit v klasickom učte, ak nepomôže tak nastupuje Oprava systému
Používateľov profilový obrázok
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Snake »

emporio: to čo si postol je úplná chujovina, dokonca aj ten článok si zle pochopil, je jedno či je admin alebo podľa tvojich slov "klasický" užívateľ, adminom je stále, tak sú okná postavené.

.
Používateľov profilový obrázok
matopd
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 16. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa matopd »

woloda napísal:Ahojte .. potreboval by som jednu radu.... Vo win xp ked sa prihlasim ako admin, nainštalujem čokolvek, nastavim čokolvek... všetko po reštarte zmizne... ešte aj vytvorene subory alebo adresáre, všetko sa po reštarte strati.. Treba spraviť nejaké zmeny registroch alebo ako sa to dá vyriešiť... vopred ´dakujem

No ak sa zmeny po restrte stratia mi pripomina kedysi pouzivany HW locker a vola sa radix alebo tak akosi, nemas v pci-ku nejaku malu karticku bez vystupov???

M

Návrat na "Operačné Systémy"