Max volty Kingston hyperX 2x2 gb
Max volty Kingston hyperX 2x2 gb
Kupil som si tieto pamate: http://www.alza.sk/pamet-kingston-4-gb- ... d97897.htm" onclick="window.open(this.href);return false; Neviete ake max. napatie znesu? 2 V alebo aj viac?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Re: Max volty Kingston hyperX 2x2 gb
tak 2.3V prežijú, ale viac ako 2.2 by som do nich dlhodobo nepúšťal...
OK takze 2.2V vydrzia dlhodobo, alebo mozem ratat s tym ze mi skoro odidu? Ich max. voltaz odporucana vyrobcom je tusim 1,9 V
2V pri CL4. Všetko nad máš na vlastné riziko.
2,1V aj 2,2V je ešte v pohode 2,3V tiež, ale už by som ich chladil buďto vysokým pasívom alebo aktívnym chladičom. Nad 2,3V je to pre DDR2 zväčša viac ako nebezpečné.
: Z O S T A V A :
Spoiler: ukázať
kedze su to hyper-x tak to asi budu 1066mhz ktore potrebuju tych 2,2v inak ich na 1066 nerozbehnes ja ich mam tiez ale 2x1gb a idu mi iba na 800mhz nenabehnu na 1066 ani ked dam 2,2v pri ktorych by to malo slapat
Naposledy upravil/-a tomasO v St 12. Aug, 2009, 18:36, upravené celkom 1 krát.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Ono...problem je u tych kingstoniek ten, ze oni to tak trochu cele odrbavaju pri tejto Hyper-X serii Tie specifikacie, co tam maju vypisane, su vzdy len pri vyssej voltazy...cize vlastne idu normalne na nizsom napati, a na nizsich casovaniach(a niekedy aj taktoch), a vlastne ti vyrobca "deklaruje", ze ked to das na to dane napatie, ktore tam pise -napr. "800MHz pri 4-4-4-12 pri 2V" tak by ti to malo ist, ale vlastne je tam nutny nejaky OC zasah
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať