Problem so zápisom na USB kľúč
Problem so zápisom na USB kľúč
Tak mam taky problem.Mam usb kluc 8GB a ked si robim zalohu tak my vypise ze nieje dostatok miesta na usb.A to tam chcem dat asi 4,5 gb tak neviem cim to je.Co mam urobit alebo ako nato?Dik za rady
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Problem so zápisom na USB kľúč
Na kluci mas suborovy system FAT. Maximalna velkost suboru na takomto FS je 4GB - 1 byte.
a) nebachni to nabudúce do prvého fóra čo uvidíš, na takéto veci je tu HW všeobecne
b) dávaj témam normálny názov
c) naformátuj si ho ako NTFS a nie ako FAT32
b) dávaj témam normálny názov
c) naformátuj si ho ako NTFS a nie ako FAT32
.
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
chalani, ale on nenapísal či 4,5 GB je ako jeden súbor (napr. ISO), alebo ich je viac ..
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
To je snad jasne z toho, ako popisal ten problem, nie ? Ziadny iny dovod totiz neexistuje.
Dobre dik za presun,nevsimol som si tohoto.A pisal som to v rychlosti.No tak spociva to vtom ze je jedno ci je to viacej suborov alebo jeden nejde to .A viem aj to ze je problem v tom ze jam mam format ntfs a na flashy je fat32.Ked to chcem preformatovat na ntfs nejde to.Nemam v klucami vela skusenosti tak preto sa obraciam sem.Co mam teda urobit?A da sa dat na ten kluc aj tych udavanych 7 gb zhruba?
Tak ospravedlnujem sa!Teraz som skusal zase format a ide to uz som ho formatol na ntfs a vsetko ide uplne dopohody.Chyba bola moja zbrklost,asi a restartoval som win a bez problemov to naformatoval takze je po probleme.Dakujem za rady a ochotu