Ked je redukcia z 2x molex -> 6pin na grafiku ... co sa stane ak dam 1 molex do 1 vetvy a 2. molex do 2. vetvy ? Podla mna to ma byt takto, len neviem ci nejake nove zdroje nemaju extra trafo pre 2. vetvu/ci nezblbne spätna väzba v logike zdroja Ď.
edit: len koli tomu aby tie 1,5mm2 drotiky neboli tak namahane z 1 vetvy, extremne vykonne karty zeru aj 20-25A, co sa mi zda na tie drotiky dost.
Corsair CX400 by Mart... doplnok
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Corsair CX400 by Mart... doplnok
Preto sa berie 75W z PCI-E 1.x, a preto maju zravejsie karty 2 PCI-E konektory. Takze z 300W (25A) co si napisal hned mozme odratat 75W, co je uz iba 18,75A. Dalej ak sa bavime o takto zravej karte, tak ma tie konektory 2. Tj na jeden kablik pripada 112,5W (9,375A). Nie je to najmenej, ale pravdupovediac, ked sa pozries na vodice na tvojej doske, tiez nie su najvacsie a dokazu prenies tych 75W cez PCI-E konektor.j0hny napísal:extremne vykonne karty zeru aj 20-25A, co sa mi zda na tie drotiky dost.
Takze o com sa bavime ?
A k tvojej otazke - je uplne jedno na ktore vetvy zapnes tie molexy. Normalny zdroj to musi prezit. Navyse neviem o com sa bavime pri CX400, ktory bude mat na 90% aj tak iba jednu vetvu (papierovo moze mat viac).
Re: Corsair CX400 by Mart... doplnok
Dakujem. Tych 75W z dosky som necakal, aj ked plosaky maju 10-15x vyssiu prudovu hustotu Ja len tak, ze ak tam niekto ma dlhe (50-60cm) tenke (0,75mm2) drotiky tak ten ubytok bude meratelny.
Bavime sa o tom, ze niekto to bude citat a bude mu jedno aky ma zdroj a grafiku, vies, pre vsetkych co nespamuju v novych temach, ale snazia sa naist si to.
Bavime sa o tom, ze niekto to bude citat a bude mu jedno aky ma zdroj a grafiku, vies, pre vsetkych co nespamuju v novych temach, ale snazia sa naist si to.