zdravim,
v poslednej dobe mi neskutocne blbne rapidshare. Vecer mam problem sa vobec dostat na stranku, nejde nacitat. Ked chcem nieco uploadnut, tak to tiez nieje mozne. Ani cez stranku, ani cez rs managera ani cez rapiduploader. Vyskakujem mi hlaska, ze spojenie zlyhalo...
Mate aj vy podobne problemy? Ja uz mam niekedy chut vsetkym v RS rozkopat rite.
Rapidshare problemy...
Rapidshare problemy...
SONY Vaio T13 + PLEXTOR M5Pro 128GB
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Re: Rapidshare problemy...
ja som vcera a dnes iba tahal nevim ci sa to tyka aj toho ale u mna ziadne problemy zopar GB mi tahalo plnou rychlostou
tak nevim kde bude u teba problem
tak nevim kde bude u teba problem
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
s tahanim neni problem, dnes som stiahol cca 30GB, ale upload je posledne 4 dni v podstate nemozny. Stranka sa tiez nechce poriadne nacitat, zhodou okolnosti teraz ide.
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
web občas blbne aj mne .. upload tiež, napr. dnes mi raz vyhodilo chybu, download bez problémov (cez Flashget)
ale nie je to časté
ale nie je to časté
u mna to bolo caste az velmi
teraz som si stiahol File & Image Uploader a zatial to vyzera celkom slusne. Ziadny problem. Od RS uz asi budem pouzivat iba RS manager - aj to iba na download
teraz som si stiahol File & Image Uploader a zatial to vyzera celkom slusne. Ziadny problem. Od RS uz asi budem pouzivat iba RS manager - aj to iba na download