zase som minule riesil problem ktory nie a nie vyriesit. na sluzobnom pc ak s niekym telefonujem cez Skype, tak sa prenasaju volanej strane aj zvuky windowsu. napriklad:
telefonujem a druha strana pocuje co mi hraje vo winampe a vsetky zvuky co vydava windows. na hlave mam sluchatka a na stole mikrofon. ja pocujem v sluchatkach druhu stranu a zvuky winu. teda teoreticky ak by bol problem na zvukovke, mal by som v sluchatkach pocut aj to co vravim. skusil som si to overit sam a tie zvuky na druhej strane niesu prenasane mikrofonom, ale ako boli nejako streamovane ci co. proste zneju cisto. a nieje tam ziadna spetna vezba.
aby som to zhrnul (sam to poriadne neviem vysvetlit). volajuci pocuje aj mikrofon aj to co je v mojich sluchadlach...
stretol sa uz niekto s niecim podobnym?
// samozrejme som presiel vsetk mozne nastavenia (takmer rovnaka konfiguracia ako mam doma) a niesom ziaden PC analfabet je mozne ze je to nejaka chyba skype, alebo ma nejake nastavenie ktore som nenasiel?
Skype prenasa aj zvuky windowsu...
Skype prenasa aj zvuky windowsu...
Spoiler: ukázať
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
Re: Skype prenasa aj zvuky windowsu...
v ovládacom paneli / zvukové zariadeni / rozšírené:
vstup pre recording si musíš nastaviť na mic (ak tam máš náhodou nastavený wave), výstup pre playback - mic mute (stlmiť)
resp. to isté v nastaveniach zvukovky
- neviem akú máš zvukovku / ovládací soft, ale vo všeobecnosti niečo v tomto zmysle
vstup pre recording si musíš nastaviť na mic (ak tam máš náhodou nastavený wave), výstup pre playback - mic mute (stlmiť)
resp. to isté v nastaveniach zvukovky
- neviem akú máš zvukovku / ovládací soft, ale vo všeobecnosti niečo v tomto zmysle
to je prave na tom cudne, ze to mam nastavene takto...
Spoiler: ukázať
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
hmm .. zvuková karta je tam aká ? ovládací soft má vlastný ? ako je nastavený ?