Caute, mam pocit ze moj procak ma vyssie teploty ako by mal mat.
Mam tento chladic http://www.pc.sk/modules.php?name=artic ... 1072138773
zbytok zostavy:
Gigabyte GA-7N400E
AMD Athlon xp 2400+ 2GHz, 1,6V
1 GB DDR400
ATI 9600XT
Pri 1500RPM je teplota v klude asi 63 °C, pri 2200RPM 58 °C, a pri 2800RPM nejakych 55-56 °C - merane v Evereste
Nevidia sa mi tie male rozdiely pri roznych otackach, skusal som cpu stability test a pri 1500RPM bola po 10 min. teplota 72°C , myslim ze je to dost. Chladic som kontroloval, odprasil ale vyzeral ze sedi dobre. myslite ze su tie teploty OK?
Vysoka teplota CPU
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Feb, 2007, 08:00
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: Vysoka teplota CPU
Su dost vysoke, kamarat ma podobny athlon xp a ma o dost mensie teploty, a chladic daky takeho tvaru ako ty ale neviem ktory presne.
- procesor je pretaktovany?
- Aku tam mas pastu? nanasas ju vzdy ked das chladic dole?
- Mas vetranu skrinku (aspon v zadu daky FAN)
- teploty pozeraj v HWmonitor alebo RealTemp
- procesor je pretaktovany?
- Aku tam mas pastu? nanasas ju vzdy ked das chladic dole?
- Mas vetranu skrinku (aspon v zadu daky FAN)
- teploty pozeraj v HWmonitor alebo RealTemp
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Feb, 2007, 08:00
Pastu som pouzil, ktora bola pribalena, procesor nebol taktovany a po zavreti skrinky sa teploty este zvysili, nemam ziadne vetraciky navyse..
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Musis mat daky prievan v skrinke ak chces mat zatvorenu skrinku. Minimalne v zadu daky a idealne je v predu aj v zadu mat daky ventilator...
Ten chladic nema s kade tahat chladnejsi vzduch ktoy ma chladit CPU.
- Bud dokupis navatssi mozny vntilator co sa ti tam zmesti (typujem na 9.2 alebo 8cm FAN) a budes mat zatvorenu skrinku
- Alebo otvoris skrinku a teploty budu nizsie
Ten chladic nema s kade tahat chladnejsi vzduch ktoy ma chladit CPU.
- Bud dokupis navatssi mozny vntilator co sa ti tam zmesti (typujem na 9.2 alebo 8cm FAN) a budes mat zatvorenu skrinku
- Alebo otvoris skrinku a teploty budu nizsie
stis radiatory
...znamy mal tiez problem s teplotou a este aj ma..ale nevadi mu to...podla mna to je v chybe procaku(nie v chybe od vyroby)

- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
V kazdom pripade daj pridavne ventilatory do skrine. Nech to fuci
Ten procesor je podla mna chybny, alebo si mal v PC maly skrat? Ak mas stastie a prezijes skrat, tak vacsinou je vsetko brutalne teplejsie. Mam skusenost

Ten procesor je podla mna chybny, alebo si mal v PC maly skrat? Ak mas stastie a prezijes skrat, tak vacsinou je vsetko brutalne teplejsie. Mam skusenost

"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať