vysoke rozlisenie na CRT

Všetko o monitoroch CRT, LCD paneloch...
Používateľov profilový obrázok
Taso
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 25. Júl, 2007, 08:00

vysoke rozlisenie na CRT

Príspevok od používateľa Taso »

ako zapojim na 22" CRT vysie rozlisenie ako 1600x1200, d-sub mi viac predsa nepusti
štiepam sopky v utorok a stredu na objednavku podanu v sobotu

som doktor ale diplom mi spadol do sopky
zachary
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00

Re: vysoke rozlisenie na CRT

Príspevok od používateľa zachary »

akože nepustí .. skúšal si ? aký máš monitor a GK
PC:
Spoiler: ukázať
CPU: i5-7600K + Noctua NH-U12F | MB: Gigabyte GA-Z270X-Gaming K5 | RAM: 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX | GK: Gainward GeForce GTX1060 6GB | SSD: Crucial MX100 256GB | HDD: Seagate Barracuda LP 2TB @ Scythe Quiet Drive | DVD-RW: Samsung SH-S223F | audio: on board + HyperX Cloud + Kurzweil KS-40A | PSU: Corsair RM 750i | fans: 3x Noctua, Enermax | case Corsair 330R carbide series| LCD Dell S2721DGFA | Rapoo E9270p + Logitech G500
LIVESTRONG
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa faugusztin »

D-SUB nie je vobec limitovane tebou spominanym rozlisenim, ak mas takyto limit tak je to limit monitora alebo grafickej karty.
Taso
Používateľ
Používateľ

momentalne mam stary philips briliance 201 ale ked to vymenim povecme za philips F520, HP P1230 alebo nieco take, tak potom to normalne pojde? grafu mam ATI 3870

este by ma zaujimalo co znamena v nastaveniach monitora položka moiré

este ma teras napadlo, pri rozliseni 1600x1200 sa mi zda text dost maly ako zvescim obraz na monitore

zachary
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa zachary »

takže ťa v rozlíšení nelimituje ani GK, ani monitor, ani D-Sub

jediné čo môže - nesprávne/vôbec žiadne nainštalované drivery

pri CRT monitore je len na tebe, aké rozlíšenie si nastavíš, nebavíme sa predsa o native pre lcd monitor .. takže problém s malým písmom/ikonami vyriešiš menším rozlíšením
PC:
Spoiler: ukázať
CPU: i5-7600K + Noctua NH-U12F | MB: Gigabyte GA-Z270X-Gaming K5 | RAM: 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX | GK: Gainward GeForce GTX1060 6GB | SSD: Crucial MX100 256GB | HDD: Seagate Barracuda LP 2TB @ Scythe Quiet Drive | DVD-RW: Samsung SH-S223F | audio: on board + HyperX Cloud + Kurzweil KS-40A | PSU: Corsair RM 750i | fans: 3x Noctua, Enermax | case Corsair 330R carbide series| LCD Dell S2721DGFA | Rapoo E9270p + Logitech G500
LIVESTRONG
Taso
Používateľ
Používateľ

driver tam mam modifikovany ovladac na Fire GL cize softmod, skusim tam dat normalne ovladace jake tam maju byt

tak som tam dal normalne ovladace, v ati control center su vseliake mozne rozlisenia, ked som tam mal ten modifikovany ovladac na fire GL tak som si mohol rozlisenie nastavit len plocha-vlastnosti-nastavenia tam ani teras viac ako 1600x1200 nieje, jedine neakym externym programom co som neskusal, moznopower strip by to dokazal, cez tie modifikovane ovladace pre HD3870 to FireGL mi v solide edge rychlo renderoval obraz oproti obycajnym driverom, jedine zeby som dal hardmod na tu grafu aby som tam mohol mat aj control center

viem ze sa da mat pri vysokom rozliseni zvecsene setko ale neviem ako

Návrat na "Monitory a zobrazovacie zariadenia"