vysoke rozlisenie na CRT
vysoke rozlisenie na CRT
ako zapojim na 22" CRT vysie rozlisenie ako 1600x1200, d-sub mi viac predsa nepusti
štiepam sopky v utorok a stredu na objednavku podanu v sobotu
som doktor ale diplom mi spadol do sopky
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
Re: vysoke rozlisenie na CRT
akože nepustí .. skúšal si ? aký máš monitor a GK
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
D-SUB nie je vobec limitovane tebou spominanym rozlisenim, ak mas takyto limit tak je to limit monitora alebo grafickej karty.
momentalne mam stary philips briliance 201 ale ked to vymenim povecme za philips F520, HP P1230 alebo nieco take, tak potom to normalne pojde? grafu mam ATI 3870
este by ma zaujimalo co znamena v nastaveniach monitora položka moiré
este ma teras napadlo, pri rozliseni 1600x1200 sa mi zda text dost maly ako zvescim obraz na monitore
este by ma zaujimalo co znamena v nastaveniach monitora položka moiré
este ma teras napadlo, pri rozliseni 1600x1200 sa mi zda text dost maly ako zvescim obraz na monitore
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
takže ťa v rozlíšení nelimituje ani GK, ani monitor, ani D-Sub
jediné čo môže - nesprávne/vôbec žiadne nainštalované drivery
pri CRT monitore je len na tebe, aké rozlíšenie si nastavíš, nebavíme sa predsa o native pre lcd monitor .. takže problém s malým písmom/ikonami vyriešiš menším rozlíšením
jediné čo môže - nesprávne/vôbec žiadne nainštalované drivery
pri CRT monitore je len na tebe, aké rozlíšenie si nastavíš, nebavíme sa predsa o native pre lcd monitor .. takže problém s malým písmom/ikonami vyriešiš menším rozlíšením
driver tam mam modifikovany ovladac na Fire GL cize softmod, skusim tam dat normalne ovladace jake tam maju byt
tak som tam dal normalne ovladace, v ati control center su vseliake mozne rozlisenia, ked som tam mal ten modifikovany ovladac na fire GL tak som si mohol rozlisenie nastavit len plocha-vlastnosti-nastavenia tam ani teras viac ako 1600x1200 nieje, jedine neakym externym programom co som neskusal, moznopower strip by to dokazal, cez tie modifikovane ovladace pre HD3870 to FireGL mi v solide edge rychlo renderoval obraz oproti obycajnym driverom, jedine zeby som dal hardmod na tu grafu aby som tam mohol mat aj control center
viem ze sa da mat pri vysokom rozliseni zvecsene setko ale neviem ako
tak som tam dal normalne ovladace, v ati control center su vseliake mozne rozlisenia, ked som tam mal ten modifikovany ovladac na fire GL tak som si mohol rozlisenie nastavit len plocha-vlastnosti-nastavenia tam ani teras viac ako 1600x1200 nieje, jedine neakym externym programom co som neskusal, moznopower strip by to dokazal, cez tie modifikovane ovladace pre HD3870 to FireGL mi v solide edge rychlo renderoval obraz oproti obycajnym driverom, jedine zeby som dal hardmod na tu grafu aby som tam mohol mat aj control center
viem ze sa da mat pri vysokom rozliseni zvecsene setko ale neviem ako