modifikovane BIOS-y
modifikovane BIOS-y
Zdravim, neviete niekto o nejakej stranke modifikovanych BIOSov? Potrebujem BIOS pre Gigabyte GA-7VASFS (oem Fujitsu Siemens). Original BIOS nema polozky OC. Google zatial nepomohol
Re: modifikovane BIOS-y
No ked orig. BIOS nema ziadne overclocking polozky, tak zrejme nejde o verclocking friendly dosku...kmetbr napísal:Zdravim, neviete niekto o nejakej stranke modifikovanych BIOSov? Potrebujem BIOS pre Gigabyte GA-7VASFS (oem Fujitsu Siemens). Original BIOS nema polozky OC. Google zatial nepomohol
A ked nepomohol Google, tak mas asi smolu...
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
osobne som odporca Gigabajtu, a ze nema ani oc polozky tak to hovori jasnou recou pokial nie su ani v orig. biose, pochybujem ze bude nieco v modifikovanom a ze niekto taky spravi na gigabajtukmetbr napísal:Zdravim, neviete niekto o nejakej stranke modifikovanych BIOSov? Potrebujem BIOS pre Gigabyte GA-7VASFS (oem Fujitsu Siemens). Original BIOS nema polozky OC. Google zatial nepomohol
no ono problem neni ani tak v gigabyte, ako to, ze on tu dosku vyrobil pre fujitsu siemens. A OC polozky tam ani nemozu byt, lebo ta doska sa orig. dodava do compou FS. Alebo videli ste uz v biose od IBM alebo HP, ze by sa tam dalo pretaktovat? Doska inak vyzera byt kvalitna a mam ju pozicanu z roboty. Je to VIA KT600. Chcem iba daku stranku mod biosov...
Neviem co mas proti Gigabajtu? Ja mam druhu dosku od nich a nestazujem sa naopak mozem odporucit ale iba s koncovym oznacenim XP u dosiek.DiwaSwina napísal:osobne som odporca Gigabajtu, a ze nema ani oc polozky tak to hovori jasnou recou pokial nie su ani v orig. biose, pochybujem ze bude nieco v modifikovanom a ze niekto taky spravi na gigabajtukmetbr napísal:Zdravim, neviete niekto o nejakej stranke modifikovanych BIOSov? Potrebujem BIOS pre Gigabyte GA-7VASFS (oem Fujitsu Siemens). Original BIOS nema polozky OC. Google zatial nepomohol
Modifikovany bios na tvoju dosku na tej stranke ktoru mam ja nie je.
CPU Intel Core 2 Duo E 8400( 475x8 - 3,8 GHz ), chladiè Thermalright SI-120, Doska Gigabyte X38 DS5, RAM 2x1G Corsair Dominator ( 5-4-4-12 ), VGA N Vidia Gigabyte 8800GT, HDD WD Raptor, HDD Hitachi 160GB S-ATA, , DVD RW Samsung 203D, DVD RW NEC 4550,skrinka Thermalthake Tsunami, zdroj Akasa460W, repro Creative Inspire T 3000 2.1, myš Logitech MX 518,podložka Razer eXactMat, klavesnica Logitech,Monitor Eizo S 1911
To ako preco len s oznacenim XP ?reno napísal: Neviem co mas proti Gigabajtu? Ja mam druhu dosku od nich a nestazujem sa naopak mozem odporucit ale iba s koncovym oznacenim XP u dosiek.
Modifikovany bios na tvoju dosku na tej stranke ktoru mam ja nie je.
Ja ziadne XP nemam, ale urcite mi nechyba ziadne nastavenie v biose, a fsb 217 ide na nej uplne stabilne. (to uz ale limituje CPU)
Tak potom naco by mi bolo to XP ?
(akurat len teraz idem len kvoli ramkam 212, lebo potom uz nechcu take agresivne casovanie na ake som zvyknuty, a synchro je synchro)
Q9300 / 8GB / GTX 260
- pindiq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 30. Sep, 2005, 20:00
ja tiez nemam OC
niekde som cital,ze proc sa taktuje cez bios,presnejsie cez over clocking.ibaze mam intel dosku a na nej celeron 2.6 GHz.moj bios nema OC.nevie dakto dajaku stranku na bios s over-clockingom ?
- Rusty
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
Re: ja tiez nemam OC
S intel doskou nemozes taktovat ... A ziadny taky bios co by ti dovoloval pretaktovavat na intel dosky nieje.david828 napísal:niekde som cital,ze proc sa taktuje cez bios,presnejsie cez over clocking.ibaze mam intel dosku a na nej celeron 2.6 GHz.moj bios nema OC.nevie dakto dajaku stranku na bios s over-clockingom ?
Vyskusaj v Biose (v jeho zakladnom menu) stlacit CTRL + F1 ci ni nepribudnu Dalsie polozky. U gigabyte je to bezne.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
mozno tunak..
http://www.nforcershq.com/forum/modded- ... 27626.html
alebo:
http://www.nforcershq.com/forum/bios-mo ... 55014.html
odtialto mam aj ja moj bios, na MSI K8NM a ide excelentne.. cize tomuto zdroju na biosi mozte doverovat..
http://www.nforcershq.com/forum/modded- ... 27626.html
alebo:
http://www.nforcershq.com/forum/bios-mo ... 55014.html
odtialto mam aj ja moj bios, na MSI K8NM a ide excelentne.. cize tomuto zdroju na biosi mozte doverovat..